Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Január 06. 06:52, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint szándékosan felgyújtotta saját házát Nagyszénáson - értesült a HavariaPress. A tulajdonossal együtt elfogták a feltételezett segítőjét is, és kezdeményezték mindkettejü

A Békés megyei településen a múlt szombaton gyulladt ki egy lakatlan családi ház melléképülete, s amire a tűzoltók a helyszínre értek, addigra az építmény teljesen leégett. E hét hétfőn hajnalban ugyanehhez az ingatlanhoz kellett tűzoltóknak kivonulniuk - ekkor már a házban csaptak fel a lángok, így a főépület is leégett. Személyi sérülés ugyan egyik esetben sem történt, ám a tűz miatt összesen kb. ötmillió forintos kár keletkezett. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati szakvélemények alapján mindkét esetben szándékos gyújtogatás merült fel, ezért az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozást indított az elkövető felderítése érdekében.

A széles körben végrehajtott intézkedések eredményeképpen még hétfőn felmerült annak gyanúja, hogy az ingatlan tulajdonosának köze van a bűncselekmény elkövetéséhez. Ezek alapján az orosházi nyomozók még a délután folyamán előállították az illetőt, akit nem sokkal később már gyanúsítottként hallgattak ki, feltételezett segítőjével együtt. Az ügyben mindkét embert közveszélyokozás kísérletének elkövetésével gyanúsították meg, és kezdeményezték mindkettejük előzetes letartóztatását. Az eddigi információk szerint alaposan feltételezhető, hogy a tulajdonos a ház felgyújtásával a biztosítótól remélt kártérítési összegre pályázott.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 14:00, szerda | Kék hírek

Szúrt, majd felgyújtotta a házat - Újabb emberöléssel gyanúsítják a túronyi gyilkost

Újabb emberöléssel gyanúsítják a Baranya megyei Túronyban 2016 májusában történt gyilkosság jogerősen elítélt elkövetőjét

2019. Július 16. 17:07, kedd | Kék hírek

Két 10 éves fiú rongált Nyíregyházán

Iskola mellett lévő KRESZ-tanpályán rongált két 10 éves fiú hétfőn Nyíregyházán.

2019. Július 16. 07:42, kedd | Kék hírek

Lökhárító mögött volt a kábítószer - VIDEÓ

Elfogtak a budapesti rendőrök egy szerb férfit, akinél közel negyvenmillió forint értékű kábítószert és fegyvert is találtak.

2019. Július 15. 15:01, hétfő | Kék hírek

A térfigyelő buktatta le a két fiatal drogost

Befejezték a dunaújvárosi rendőrök egy 23 éves és egy 19 éves helyi lakossal szemben folytatott ügy vizsgálatát. A fiatalok ellen kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás.