Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2010. Január 06. 06:52, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint szándékosan felgyújtotta saját házát Nagyszénáson - értesült a HavariaPress. A tulajdonossal együtt elfogták a feltételezett segítőjét is, és kezdeményezték mindkettejü

A Békés megyei településen a múlt szombaton gyulladt ki egy lakatlan családi ház melléképülete, s amire a tűzoltók a helyszínre értek, addigra az építmény teljesen leégett. E hét hétfőn hajnalban ugyanehhez az ingatlanhoz kellett tűzoltóknak kivonulniuk - ekkor már a házban csaptak fel a lángok, így a főépület is leégett. Személyi sérülés ugyan egyik esetben sem történt, ám a tűz miatt összesen kb. ötmillió forintos kár keletkezett. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati szakvélemények alapján mindkét esetben szándékos gyújtogatás merült fel, ezért az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozást indított az elkövető felderítése érdekében.

A széles körben végrehajtott intézkedések eredményeképpen még hétfőn felmerült annak gyanúja, hogy az ingatlan tulajdonosának köze van a bűncselekmény elkövetéséhez. Ezek alapján az orosházi nyomozók még a délután folyamán előállították az illetőt, akit nem sokkal később már gyanúsítottként hallgattak ki, feltételezett segítőjével együtt. Az ügyben mindkét embert közveszélyokozás kísérletének elkövetésével gyanúsították meg, és kezdeményezték mindkettejük előzetes letartóztatását. Az eddigi információk szerint alaposan feltételezhető, hogy a tulajdonos a ház felgyújtásával a biztosítótól remélt kártérítési összegre pályázott.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 16:03, kedd | Kék hírek

Családjával segített elő prostitúciót egy paksi nő

Prostitúció elősegítése miatt kihallgatott a rendőrség négy embert, akik prostituáltaknak adtak bérbe egy paksi házat – írta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján.

2019. Június 24. 06:14, hétfő | Kék hírek

Több jármű ütközött az M5-ös autópályán

Négy személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Felsőpakonynál, torlódásra kell számítani – írta a rendőrség vasárnap este a honlapján.

2019. Június 23. 17:43, vasárnap | Kék hírek

Megszurkálta gyerekkori barátnőjét

A budapesti rendőrök fél órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

2019. Június 22. 10:02, szombat | Kék hírek

Fejszével vert szét egy padot egy dühöngő tini

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen.