Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2010. Január 06. 06:52, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint szándékosan felgyújtotta saját házát Nagyszénáson - értesült a HavariaPress. A tulajdonossal együtt elfogták a feltételezett segítőjét is, és kezdeményezték mindkettejü

A Békés megyei településen a múlt szombaton gyulladt ki egy lakatlan családi ház melléképülete, s amire a tűzoltók a helyszínre értek, addigra az építmény teljesen leégett. E hét hétfőn hajnalban ugyanehhez az ingatlanhoz kellett tűzoltóknak kivonulniuk - ekkor már a házban csaptak fel a lángok, így a főépület is leégett. Személyi sérülés ugyan egyik esetben sem történt, ám a tűz miatt összesen kb. ötmillió forintos kár keletkezett. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati szakvélemények alapján mindkét esetben szándékos gyújtogatás merült fel, ezért az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozást indított az elkövető felderítése érdekében.

A széles körben végrehajtott intézkedések eredményeképpen még hétfőn felmerült annak gyanúja, hogy az ingatlan tulajdonosának köze van a bűncselekmény elkövetéséhez. Ezek alapján az orosházi nyomozók még a délután folyamán előállították az illetőt, akit nem sokkal később már gyanúsítottként hallgattak ki, feltételezett segítőjével együtt. Az ügyben mindkét embert közveszélyokozás kísérletének elkövetésével gyanúsították meg, és kezdeményezték mindkettejük előzetes letartóztatását. Az eddigi információk szerint alaposan feltételezhető, hogy a tulajdonos a ház felgyújtásával a biztosítótól remélt kártérítési összegre pályázott.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.