Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2010. Január 06. 06:52, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

A melléképület után családi házát is felgyújtotta?

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint szándékosan felgyújtotta saját házát Nagyszénáson - értesült a HavariaPress. A tulajdonossal együtt elfogták a feltételezett segítőjét is, és kezdeményezték mindkettejü

A Békés megyei településen a múlt szombaton gyulladt ki egy lakatlan családi ház melléképülete, s amire a tűzoltók a helyszínre értek, addigra az építmény teljesen leégett. E hét hétfőn hajnalban ugyanehhez az ingatlanhoz kellett tűzoltóknak kivonulniuk - ekkor már a házban csaptak fel a lángok, így a főépület is leégett. Személyi sérülés ugyan egyik esetben sem történt, ám a tűz miatt összesen kb. ötmillió forintos kár keletkezett. Mivel az elsődleges tűzvizsgálati szakvélemények alapján mindkét esetben szándékos gyújtogatás merült fel, ezért az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozást indított az elkövető felderítése érdekében.

A széles körben végrehajtott intézkedések eredményeképpen még hétfőn felmerült annak gyanúja, hogy az ingatlan tulajdonosának köze van a bűncselekmény elkövetéséhez. Ezek alapján az orosházi nyomozók még a délután folyamán előállították az illetőt, akit nem sokkal később már gyanúsítottként hallgattak ki, feltételezett segítőjével együtt. Az ügyben mindkét embert közveszélyokozás kísérletének elkövetésével gyanúsították meg, és kezdeményezték mindkettejük előzetes letartóztatását. Az eddigi információk szerint alaposan feltételezhető, hogy a tulajdonos a ház felgyújtásával a biztosítótól remélt kártérítési összegre pályázott.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 06:53, kedd | Kék hírek

Nyolcan megsérültek egy kisbusz balesetében Albertirsán

Nyolcan megsérültek Albertirsa lakott területén, ahol árokba hajtott egy moldáv felségjelzésű kisbusz hétfő éjszaka.

2019. Október 21. 15:05, hétfő | Kék hírek

Elítéltek idősek kifosztásáért és kirablásáért egy fővárosi nőt

Nem jogerősen 12 év fegyházbüntetésre ítélt a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi bíróság egy 43 éves nőt, aki idős korú, egyedül elő sértettek kifosztására, kirablására „specializálódott”

2019. Október 21. 12:00, hétfő | Kék hírek

Milliókkal bukott le egy díler - VIDEÓ

Négy férfit fogtak el a rákospalotai rendőrök Budapesten, közülük hármat kábítószer birtoklással, egyet pedig kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a minap.

2019. Október 20. 11:00, vasárnap | Kék hírek

Horgászt kellett kimenteni a Balatonból

A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni.