Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 15. 15:19, péntek | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

A mindössze ötéves dobzseni

A mindössze ötéves dobzseni

Soha nem járt zenetanárhoz, autodidakta módon tanult meg dobolni az az ötéves kisfiú, aki elképesztő videójával a legnagyobb videómegosztó oldal új sztárja lett.

Vírusvideó módjára terjed a videómegosztókon legújabb kedvenc felvétele, melyen az ötéves Jonah Rocks bemutatja mi tud: elképesztően dobolni. A kisfiú azonban nem csak amolyan „egyslágeres csoda"; komolyan foglalkozik a dobolással, saját honlapja is van, melyen további videókat, fotókat találunk, és szülei írnak arról, hogyan kezdődött „karrierje".

„2008-ban, mikor Jonah három éves volt, elővette a kis vödröket, amiben a gyurmáit tartotta, és a dobozkákat felfordítva dobokat csinált belőlük. Elővette a babakanalakat a fiókból, és azokat használta dobverő gyanánt. Remekül, ösztönösen dobolt, és mikor apukája megkérdezte, kér-e egy valódi dobszerkót, Jonah rávágta „IGEN!"

Mikor megkapta a dobot és leült mögé, először tartva kezében valódi dobverőket, azonnal játszani kezdett. Abba sem akarta hagyni. Azóta is, amint ideje engedi, nekiáll gyakorolni. Jonah teljes mértékben autodidakta módon tanult, sosem vett órákat, és aki látja játszani, elhiszi, hogy a kisfiú imádja, amit csinál" - mutatkozik be honlapján a dobos tehetség.

A videón Jonah a System of a Downtól adja elő a „Toxiticy" című számot.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

2020. Május 22. 16:04, péntek | Bulvár

Elaludt betörés közben

A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában.