Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2010. Január 15. 15:19, péntek | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

A mindössze ötéves dobzseni

A mindössze ötéves dobzseni

Soha nem járt zenetanárhoz, autodidakta módon tanult meg dobolni az az ötéves kisfiú, aki elképesztő videójával a legnagyobb videómegosztó oldal új sztárja lett.

Vírusvideó módjára terjed a videómegosztókon legújabb kedvenc felvétele, melyen az ötéves Jonah Rocks bemutatja mi tud: elképesztően dobolni. A kisfiú azonban nem csak amolyan „egyslágeres csoda"; komolyan foglalkozik a dobolással, saját honlapja is van, melyen további videókat, fotókat találunk, és szülei írnak arról, hogyan kezdődött „karrierje".

„2008-ban, mikor Jonah három éves volt, elővette a kis vödröket, amiben a gyurmáit tartotta, és a dobozkákat felfordítva dobokat csinált belőlük. Elővette a babakanalakat a fiókból, és azokat használta dobverő gyanánt. Remekül, ösztönösen dobolt, és mikor apukája megkérdezte, kér-e egy valódi dobszerkót, Jonah rávágta „IGEN!"

Mikor megkapta a dobot és leült mögé, először tartva kezében valódi dobverőket, azonnal játszani kezdett. Abba sem akarta hagyni. Azóta is, amint ideje engedi, nekiáll gyakorolni. Jonah teljes mértékben autodidakta módon tanult, sosem vett órákat, és aki látja játszani, elhiszi, hogy a kisfiú imádja, amit csinál" - mutatkozik be honlapján a dobos tehetség.

A videón Jonah a System of a Downtól adja elő a „Toxiticy" című számot.


Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 10:50, csütörtök | Bulvár

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Az énekesnő és a séf nem mindennapi nevet választott.

2019. December 12. 07:50, csütörtök | Bulvár

Gyötrő helyzetbe került Stohl Luca a színpadon

Hatalmasat tüsszentett előadás közben Stohl Luca a színpadon, ez volt a legkínosabb élménye színésznőként.

2019. December 12. 07:35, csütörtök | Bulvár

Harvey Weinstein egy vagyont fizetve kötött egyezséget az őt vádló nőkkel

Harvey Weinstein volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött szerdán azokkal a nőkkel, akik szexuális zaklatással vádolták őt - jelentette este több amerikai lap.