Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 15. 15:19, péntek | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

A mindössze ötéves dobzseni

A mindössze ötéves dobzseni

Soha nem járt zenetanárhoz, autodidakta módon tanult meg dobolni az az ötéves kisfiú, aki elképesztő videójával a legnagyobb videómegosztó oldal új sztárja lett.

Vírusvideó módjára terjed a videómegosztókon legújabb kedvenc felvétele, melyen az ötéves Jonah Rocks bemutatja mi tud: elképesztően dobolni. A kisfiú azonban nem csak amolyan „egyslágeres csoda"; komolyan foglalkozik a dobolással, saját honlapja is van, melyen további videókat, fotókat találunk, és szülei írnak arról, hogyan kezdődött „karrierje".

„2008-ban, mikor Jonah három éves volt, elővette a kis vödröket, amiben a gyurmáit tartotta, és a dobozkákat felfordítva dobokat csinált belőlük. Elővette a babakanalakat a fiókból, és azokat használta dobverő gyanánt. Remekül, ösztönösen dobolt, és mikor apukája megkérdezte, kér-e egy valódi dobszerkót, Jonah rávágta „IGEN!"

Mikor megkapta a dobot és leült mögé, először tartva kezében valódi dobverőket, azonnal játszani kezdett. Abba sem akarta hagyni. Azóta is, amint ideje engedi, nekiáll gyakorolni. Jonah teljes mértékben autodidakta módon tanult, sosem vett órákat, és aki látja játszani, elhiszi, hogy a kisfiú imádja, amit csinál" - mutatkozik be honlapján a dobos tehetség.

A videón Jonah a System of a Downtól adja elő a „Toxiticy" című számot.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.