Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2010. Október 15. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: eto.hu

A női kézilabdázók után az ETO focistáit is szponzorálná az Audi Győrben?

A női kézilabdázók után az ETO focistáit is szponzorálná az Audi Győrben?

A pepsifoci.hu értesülései szerint jó esély van arra, hogy tovább gyarapodjon anyagilag az amúgy is stabil lábakon álló Győri ETO FC csapata. Úgy tudjuk, hogy egy nagy nemzetközi, tőkeerős cég jelentős összeggel és kiemelt támogatóké

Jelentős támogató érkezhet az előző pontvadászatban bronzérmes és a nemzetközi porondon is szépen helytálló Győri ETO FC csapatához. Úgy tudjuk, hogy a tőkeerős cég az az amúgy is „helyi" kötődésű Audi lehet, amely már a női kézilabdacsapat mellett áll jó ideje, és a német autógyár támogatásának köszönhetően számít igencsak tehetős klubnak, nem csak itthon, de nemzetközi viszonylatban is.

Megállapodásról természetesen még nem beszélhetünk, de a pepsifoci.hu információi szerint jó az esély arra, hogy a tőkeerős céggel egyezség szülessen, ennek révén pedig tovább javuljon az egyébként is stabil anyagi lábakon álló klub gazdasági helyzete. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem egy új tulajdonosról lenne szó, hiszen Tarsoly Csaba továbbra is elkötelezett a győri futball iránt, a német autóscég támogatóként érkezhet, amennyiben mindenben dűlőre jutnak a felek.

Az Audiról egyébként eddigi szerepvállalása alapján kijelenthető, hogy elkötelezett Magyarország, és főként a nyugat-magyarországi régió iránt, hiszen a cég bejelentése szerint 140 millió forinttal segítik a magyarországi vörösiszap-katasztrófa áldozatait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák