Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Július 07. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

A panaszkönyvek után is kutattak a fogyasztóvédők a győri strandon

A panaszkönyvek után is kutattak a fogyasztóvédők a győri strandon

Ezekben a hetekben végzi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Nyugat-dunántúli Regionális Felügyelősége speciális nyári ellenőrzéseit. A szakemberek fokozottan vizsgálják a

A kissé borongós idő elriasztotta a fürdőzőket a győri strandról, így a büfések kipihenhették az előző hétvégi roham fáradalmait. Persze szívesebben sürögtek volna a vendégek körül, hiszen eddig nem kényeztette el őket az időjárás, a forgalom a tavalyi 30 százalékára esett vissza.

gy csupán a fogyasztóvédelmi felügyelőség munkatársai álltak a pulthoz, hogy meggyőződjenek a kiszolgálás korrektségéről. Elsősorban a kiadott ital mennyiségére voltak kíváncsiak: a mérés mindenki számára megnyugtató eredményt hozott. A panaszkönyvvel azonban már akadt probléma. Bár az üzemeltető viszonylag jól látható helyre tette ki, a vásárlók nehezen tudtak volna hozzáférni - ez pedig tipikus hibának számít.

A tapasztalatok általános megállapításait a konkrét ellenőrzés ezúttal is igazolta. A felfújható eszközöket is árusító boltban sem volt megfelelő helyen a panaszkönyv, és az egyik játékról hiányzott a figyelmeztető felirat. Enyhítő körülmény, hogy a hozzá tartozó papíron rajta volt, ez azonban nem elegendő. A felügyelők vizsgálták a fürdő egyes berendezéseit, például a csúszdát is, szerencsére említésre méltó szabálytalanságot nem találtak.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.