Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 13. 07:21, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A pisztoly is előkerült a pókerasztalnál

A pisztoly is előkerült a pókerasztalnál

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a három embert, akik a gyanú szerint késsel és pisztollyal fenyegetőzve követelték egyikük pókerveszteségének megtérítését a kártyaparti osztójától Székesfehérvárott – jelenti a Ha

A Fejér megyei város kapitányságától hétfő este kértek rendőri segítséget, miután egy férfit körbevett egy több tagú, fenyegető fellépésű társaság az egyik plázában, és pénzt követelnek tőle. Mint kiderült, a sértett és az őt fenyegető öt ember között anyagi sérelem miatt alakult ki nézeteltérés, a férfi ugyanis osztóként dolgozott egy olyan pókerversenyen, amin a fenyegető társaság egyik női tagja összesen húszmillió forintot vesztett el. A társaság úgy gondolta, hogy a férfi is közreműködött a nő megkárosításában, emiatt keresték fel azzal, hogy ötmillió forintot adjon át nekik. Követelésük nyomatékosítása végett gázpisztollyal, illetve késsel is megfenyegették a sértettet, de az időközben kiérkező rendőrök elfogták őket.

A ruházatátvizsgálás során a társaság tagjaitól előkerült egy kés, egy baseballütő, valamint egy Flóbert pisztoly, sőt egy rendőrjelvény is. Utóbbiról kiderült, nem hamisítvány, valódi azonosító; a férfi, akinél megtalálták, azt állította, hogy piacon vette. Az egyelőre vizsgálat tárgyát képezi, hogy a lefoglalt jelvény valójában honnan és hogyan kerülhetett az illetőhöz. Kiderült az is, hogy a pisztolyra a használójának nem volt tartási engedélye, ezért még vizsgálják, hogy a fegyver hogyan kerülhetett a férfihez.

A három férfit és két nőt az előállításukat követően önbíráskodás miatt hallgatták ki a fehérvári kapitányság nyomozói. Közülük egy 32 éves paksi és egy 35 éves dunaszekcsői férfi, valamint egy 48 éves szekszárdi nő gyanúsítottként, míg egy bonyhádi nő és egy németkéri férfi tanúként szerepel az ügyben.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.