Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2010. December 26. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Rába Futómű Kft. ötéves terve: együttműködés a Marmon-Herringtonnal

A Rába Futómű Kft. ötéves terve: együttműködés a Marmon-Herringtonnal

5 évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a győri Rába Futómű Kft. és a Marmon-Herrington. A felek hosszú távú növekedést támogató, piaci és termékfejlesztéshez kötődő stratégiai kezdeményezések bevezet

Az új megállapodás a speciális tehergépjármű, katonai, és nem közúti (off-road) futóművek piacán a kiegyensúlyozott és fenntartható növekedést támogatva fókuszált üzletfejlesztési terveket körvonalaz.

„A két társaság kooperációja tovább erősíti a Rába csoport pozícióját a speciális tehergépjármű szegmensben, és egybevág azzal a céllal, hogy fejlesztési és tesztelési kapacitásunkat és kompetenciáinkat a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk"- emelte ki Pintér István a Rába Nyrt. vezérigazgatója.

A stratégiai célkitűzések és elképzelések megfogalmazásán túl a megállapodás a termék innováció, a vásárlói érték növelés és a piacvezető termék-megkülönböztetés területén megfogalmazott célok megvalósításának időtervét is meghatározza. Az 5 éves terv a két vállalat alapvető mérnöki, gyártási és pénzügyi erősségeire támaszkodva új termékek és szolgáltatások bevezetését irányozza elő, így a piacon már bizonyított, jelenleg alapvetően egyfokozatú és bolygókerékhajtású futóművekből álló közös termékportfolió tovább bővíthető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.