Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Október 16. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

A Rock and Roll család segít a bajban!

A Rock and Roll család segít a bajban!

A vörösiszap katasztrófa sok száz embert tett földönfutóvá, mindenüket elvesztették. S ami a legborzasztóbb: kilenc életet is követelt a tragédia. Elvis Chubby, azaz Pál Csaba rokonai Devecseren élnek. Az Elvis imitátor barátai segélyko

A hazai rock and roll zenészek és a köréjük csatlakozó rajongói illetve baráti kör mindig is összetartott, figyeltek egymásra, örömben és bajban is együtt voltak. Most sincs ez máshogy, hiszen első szóra igent mondtak, amikor meghallották: Pál Csaba családjának segítségre van szüksége.

Csabáról – vagy ahogy szakmai körökben ismerik, Elvis Chubby – érdemes tudni, hogy hazánk egyik legkiválóbb Elvis imitátora, aki 2007-ben versenyt is nyert. Profi előadó, a Király dalainak kiváló ismerője, s nem mellesleg igazi mókamester, profi dobos, nagyszerű barát.

Rokonait sem kerülte el a pusztító iszapár, s joggal aggódik, hogy mi is lesz most velük. Ám ahogy sokan, ő sincs egyedül, hiszen pályatársai, zenész kollégái és ismerősei összefogtak, s október 20-án egy jótékonysági Elvis Estet tartanak a Széchenyi Kertben. Ott, ahol a Pedrofon zenekar minden szerdán fergeteges rock and roll bulit tart. Így nem meglepő, hogy a szervezésben oroszlánrészt vállal Kosztolicz „Pedró” Péter, a Pedrofon zenekar vezetője.

– Ahogy meghallottam mi történt, rögtön tudtam, hogy a saját eszközeinkkel segítenünk kell a tragédia elszenvedőinek. Ráadásul jó barátunk és kedves kollegánk, Pál Csaba rokonsága is érintett a katasztrófában. Elvis by Fly és Kurucz „Tibu” Tibor barátom ötlötte ki, hogy szervezzünk egy jótékony Elvis Estet, ahol a teljes bevételt Csaba családjának adnánk át. Örömmel látom, hogy ahogy a jóban, a rosszban is számíthatunk egymásra a rock and roll körökön belül, hiszen akiket hívtam, mind igent mondtak, s ez roppant jó érzéssel tölt el. – mondta el Pedró.

A felkért művészek névsora pedig sokkal hosszabb annál, hogy mindenkit felsoroljunk, ráadásul folyamatosan növekszik még azok száma, akik szívügyüknek tekintik, hogy segítsenek Elvis Chubby rokonain. Néhány név kedvcsinálónak: a Pedrofon, Elvis by Fly és Tibu, valamit a RollSkate Boogie tagjai, Danis Zoltán, Cactus, Jerry Lee Bence és Neon mindenkit szeretettel vár és hív, hogy október 20-án, este 8 órakor a belépőjegy megváltásával most ne csak egy nagyszerű buli, hanem egy jótékonysági akció részesei legyenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.