Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Június 13. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: FH

A ruhaszárítóról is marihuána csüngött

A ruhaszárítóról is marihuána csüngött

Kétmillió forint értékű kábítószerre bukkantak a vámosok egy sopronkövesdi családi házban csütörtökön. A VPOP szakemberei adósság miatt érkeztek a fiatal pár otthonába, ahol még a ruhaszárítón is kábítószer lógott. A gyanúsí

50 tő marihuánát, 120 növényi palántát, 250 gramm növényi száradékot és 112 gramm hallucinogén gombát találtak a rendőrök csütörtökön egy sopronkövesdi családi házban. A kábítószer piaci értéke meghaladja a kétmillió forintot.

Kuntzné Kékesi Éva a Soproni Rendőrkapitánysás szóvivője pénteken elmondta: a VPOP munkatársai mentek el a családi házba az ott élő fiatal pár 80 milliós adóssága miatt, ekkor bukkantak a marihuánaültetvényre és értesítették a rendőrséget.


A rendőrök azonnal őrizetbe vették a házban lévő 35 éves nőt, akinek 25 éves élettársa is még aznap jelentkezett a rendőrségen. A nő büntetlen előéletű, a férfi ellen azonban korábban már indult büntetőeljárás kábítószerrel való visszaélés miatt.

A pár kihallgatása során azzal védekezett, hogy kizárólag saját fogyasztásra termelték a kábítószert és azt nem árusították. A gyanúsítottak ellen kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt indul eljárás.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.