Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. December 06. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop

A szép Eva mindenkit meglepett - beleértve hűtlen férjét

A szép Eva mindenkit meglepett - beleértve hűtlen férjét

Küszöbön álló válásuk ellenére a Született feleség egyáltalán nem kerüli férjét, sőt nyilvános találkozóra hívta őt.

Eva Longoria Parker, annak ellenére, hogy megindította a válását kosárlabdázó férjétől, aki állítólag többször megcsalta őt, nem kerüli a férfit. A Születet feleségek sztárja a minap nyilvános találkozóra hírva Tony Parkert, akitől hét év után búcsúzik. A helyzeten leginkább a szemtanúk lepődtek meg, az egykori pár normálisnak tartja, hogy még képesek egy asztalhoz ülni.

"Jóban maradnak és a kapcsolatuk is barátságos marad. Eva egy klasszis nő. Hát ennyire könyörületes ő." - mondta el egy ismerősük.

Az aprócska szexszimbólum november 17.-én jelezte a Los angelesi bíróságon válási szándékát, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, de hamar kitudódott, hogy a híresség azért döntött így, mert profi sportoló párja megcsalta őt. És a pletykák szerint nem is először történt meg hét éves kapcsolatuk alatt. A férj is beadta a válókeresetet két nappal később, hogy megkönnyítség az amúgy hosszadalmas ügymenetet.

Ezért volt különösen meglepő, hogy együtt látták őket a napokban. A két híresség kettesben vacsorázott egy Los angelesi szálloda éttermében, látszólag teljes békében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.