Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2010. Január 12. 14:05, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu

A szerelem is gének kérdése!

A szerelem is gének kérdése!

Már több olyan cég működik külföldön, amelyek genetikai elemzéssel adnak tanácsot arra nézvést, hogy egy pár mennyire összeillő vagy sem. A genetikusok szerint egy férfi meg egy nő génállományának összevetésével jelentősen megnöv

Az összeillés kulcsa a genetikai változatosság, s ez többek közt azt jelenti, hogy minél nagyobb a különbség a két fél génállománya között, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egymáshoz valók. Az ismert izzadt pólós kísérlet során az derült ki, hogy a hölgyek azoknak a férfiaknak a szagát preferálták, akiknek az immunrendszere nem hasonlított az övékre. Tehát a sikeres párkapcsolat kulcsa a genetikai változatosság, ráadásul ez nemcsak az utódnemzés szempontjából fontos a kutatók szerint, de a szexuális összhang tekintetében is.

Forrás: STOP/Daily Mail


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 18:09, csütörtök | Belföld

Tűzoltók szabadították ki a kisfiú kezét, beszorult a játékgépbe

Beszorult egy kisfiú keze egy játékgépe szerda délután Tiszafüreden, a Fürdő utcában - írja Facebook-oldalán a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az esethez a tiszafüredi hivatásos tűzoltók érkeztek, hogy segítsenek a gyermeknek.

2019. Július 18. 18:02, csütörtök | Belföld

Tovább melegszik az idő a hétvégén

A hétvégén sok lesz a napsütés és tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

2019. Július 18. 17:35, csütörtök | Belföld

Bezárták a hazai kalandparkok 11 százalékát

A vizsgált kalandparkok 11 százalékát, legtöbbjüket megfelelőségi tanúsítványuk hiánya miatt, ideiglenesen lezárták - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára.

2019. Július 18. 15:04, csütörtök | Belföld

Elítélték a szurkáló utast

Négy és fél év szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki tavaly részegen megszúrt egy buszvezetőt – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-it.