Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2010. Január 12. 14:05, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu

A szerelem is gének kérdése!

A szerelem is gének kérdése!

Már több olyan cég működik külföldön, amelyek genetikai elemzéssel adnak tanácsot arra nézvést, hogy egy pár mennyire összeillő vagy sem. A genetikusok szerint egy férfi meg egy nő génállományának összevetésével jelentősen megnöv

Az összeillés kulcsa a genetikai változatosság, s ez többek közt azt jelenti, hogy minél nagyobb a különbség a két fél génállománya között, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egymáshoz valók. Az ismert izzadt pólós kísérlet során az derült ki, hogy a hölgyek azoknak a férfiaknak a szagát preferálták, akiknek az immunrendszere nem hasonlított az övékre. Tehát a sikeres párkapcsolat kulcsa a genetikai változatosság, ráadásul ez nemcsak az utódnemzés szempontjából fontos a kutatók szerint, de a szexuális összhang tekintetében is.

Forrás: STOP/Daily Mail


Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 18:06, szerda | Belföld

A NAV ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) ingyenes számlázóprogrammal és mobilapplikációval segíti a vállalkozásokat - közölte az adóhatóság a szerdán az MTI-nek küldött közleményben.

2020. Augusztus 12. 16:04, szerda | Belföld

Magyarországon nem állt le a filmes élet

Magyarországon nem állt le a filmes élet a koronavírus-járvány miatt, az elmúlt hónapokban is azon dolgoztak, hogy a mintegy húszezer hazai szakembernek folyamatos munkát biztosítsanak

2020. Augusztus 12. 13:40, szerda | Belföld

A fél országban ismét zivatarra figyelmeztetnek

Zivatarveszély miatt a fél országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2020. Augusztus 12. 13:01, szerda | Belföld

Több ezer éves kelta kést találtak egy szolnoki férfinél

Muzeális értékű kelta kést találtak egy férfinél a rendőrök Szolnokon - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerdán a police.hu honlapon.