Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 01. 18:00, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

A tartós fogyás legyen sikerélmény számodra is!

A tartós fogyás legyen sikerélmény számodra is!

Olyan hölgyeket keresünk, akik nagyobb súlyfeleslegtől szeretnének megszabadulni, de mindeddig nem sok sikert értek el a saját vagy mások által javasolt módszerekkel. Még van rá esélyed, hog

Ha célod a sikeres és tartós fogyás, küldd el fényképed és motivációs (Miért akarok lefogyni?") leveled a info@nordlandwellness.hu e-mail címre. Orvos és fitnesz szakértőink a jelentkezők közül kiválasztanak három szerencsés személyt, akik a Nordland Lady's Wellness Club teljes vagy részbeni költségére vehetnek rész a táplálkozási és diétás programban. Győri, Győr környéki jelentkezőket várunk, akik látogatni tudják a Nordland Lady's Wellness Clubot, és rendszeresen meg tudnak jelenni a szakértőkkel való konzultációkon. A szerencsés nyertesek vállalják, hogy sikertörténetük (ilyen volt - ilyen lett") fényképpel és névvel megjelenjen a társaság honlapján, a társaság kommunikációjában. A program értéke meghaladhatja a 100.000,- Ft összeget is.

Az InfoGyőr nyereményjátékán is jelentkezhetsz: http://www.infogyor.hu/nyeremenyjatek/kerdoiv/41/

Ne késlekedj! Szeptember 15.-ig a nyereményjátékban résztvevők között a Nordland Lady's Wellness Club által felajánlott 1 db havi cardio bérletet sorsolunk ki 12.000,- Ft értékben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.