Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Február 05. 14:34, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

A TV2 küldte az RTL Klubhoz Nórát

A TV2 küldte az RTL Klubhoz Nórát

Kevesen ismerik a történetet, miként is került Ördög Nóra az RTL Klubhoz. A csatorna egyik vezető sztárja a Nők Lapja hasábjain Vámos Miklósnak mesélte el a történetet. Érdekes módon, egy közérdeklődésre is számot tartó balhé kell

A Reggeli műsorvezetője elmondta, hogy annak idején az iskolájában volt egy igazgatóváltási botrány, és annak kapcsán kimentek a TV2 és az RTL Klub munkatársai is forgatni. A csinos lány nem tétovázott, megpróbálta a lehető legjobbat kihozni a helyzetből.

"Vicces módon épp a TV2 riporterénél érdeklődtem, volna-e lehetőség gyakornokoskodni, mondta, hogy nem, de úgy tudja, az RTL Klub keres a Reggeli stábjába gyakornokokat. Jelentkeztem, behívtak..." - emlékszik vissza.

Nóra azt sem tagadja, hogy eleinte ingyen dolgozott, kávét főzött, kísérgette a vendégeket. A kitartó munka azonban meghozta gyümölcsét, hiszen ő ma a csatorna egyik legfelkapottabb sztárja.

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/ Nánási Pál


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.

2019. Június 25. 08:00, kedd | Bulvár

Visszatérnek az Oltári csajok

Régen látott magyar sorozat lesz látható esténként az RTL Klubon.

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.