Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. Január 09. 07:36, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy férfit, aki egy vadászpuskával zárt le egy kocsmai verekedést Kocsolán.

Engedély nélkül tartott vadászpuskával fejezett be egy kocsmai verekedést egy kocsolai férfi. A 33 éves férfi január 2-án este egy középkorú embert bántalmazott, ám amikor a többi vendég a sértett védelmére kelt, elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később visszatért egy vadászpuskával és annak tusával fejbe verte ugyanazt az embert, akit korábban is megtámadott.

A sértett az ütéstől elesett, az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Azonban igazságügyi orvos szakértő bevonásával a súlyos testi sértés kísérletének lehetőségét is vizsgálni kell, hiszen az elkövetés eszköze és a bántalmazás módja alkalmas súlyosabb sérülés okozására. A nyomozás során, a házkutatások alkalmával egy engedély nélkül tartott vadászpuskát, valamint közel 100 darab lőszert foglaltak le a rendőrök. A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, azonban nem kívánt tettére magyarázatot adni.

(teol.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Június 16. 13:01, vasárnap | Kék hírek

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írta online kiadásában a Zalai Hírlap.