Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Január 09. 07:36, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy férfit, aki egy vadászpuskával zárt le egy kocsmai verekedést Kocsolán.

Engedély nélkül tartott vadászpuskával fejezett be egy kocsmai verekedést egy kocsolai férfi. A 33 éves férfi január 2-án este egy középkorú embert bántalmazott, ám amikor a többi vendég a sértett védelmére kelt, elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később visszatért egy vadászpuskával és annak tusával fejbe verte ugyanazt az embert, akit korábban is megtámadott.

A sértett az ütéstől elesett, az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Azonban igazságügyi orvos szakértő bevonásával a súlyos testi sértés kísérletének lehetőségét is vizsgálni kell, hiszen az elkövetés eszköze és a bántalmazás módja alkalmas súlyosabb sérülés okozására. A nyomozás során, a házkutatások alkalmával egy engedély nélkül tartott vadászpuskát, valamint közel 100 darab lőszert foglaltak le a rendőrök. A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, azonban nem kívánt tettére magyarázatot adni.

(teol.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 07:30, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy motoros Somogyban

Mezőgazdasági munkagépnek ütközött és meghalt egy motorkerékpáros szerdán a Somogy megyei Zicsnél - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Július 18. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Több balhé írható a 15 éves fiú számlájára

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 15 éves fiúval szemben indítottak rablás és más bűncselekmények elkövetése miatt.

2019. Július 17. 14:00, szerda | Kék hírek

Szúrt, majd felgyújtotta a házat - Újabb emberöléssel gyanúsítják a túronyi gyilkost

Újabb emberöléssel gyanúsítják a Baranya megyei Túronyban 2016 májusában történt gyilkosság jogerősen elítélt elkövetőjét

2019. Július 16. 17:07, kedd | Kék hírek

Két 10 éves fiú rongált Nyíregyházán

Iskola mellett lévő KRESZ-tanpályán rongált két 10 éves fiú hétfőn Nyíregyházán.