Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2010. Január 09. 07:36, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy férfit, aki egy vadászpuskával zárt le egy kocsmai verekedést Kocsolán.

Engedély nélkül tartott vadászpuskával fejezett be egy kocsmai verekedést egy kocsolai férfi. A 33 éves férfi január 2-án este egy középkorú embert bántalmazott, ám amikor a többi vendég a sértett védelmére kelt, elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később visszatért egy vadászpuskával és annak tusával fejbe verte ugyanazt az embert, akit korábban is megtámadott.

A sértett az ütéstől elesett, az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Azonban igazságügyi orvos szakértő bevonásával a súlyos testi sértés kísérletének lehetőségét is vizsgálni kell, hiszen az elkövetés eszköze és a bántalmazás módja alkalmas súlyosabb sérülés okozására. A nyomozás során, a házkutatások alkalmával egy engedély nélkül tartott vadászpuskát, valamint közel 100 darab lőszert foglaltak le a rendőrök. A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, azonban nem kívánt tettére magyarázatot adni.

(teol.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

2021. Június 10. 08:32, csütörtök | Kék hírek

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit

Letartóztatták egy biztonsági cég vezetőit. A négy férfit többek között különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják