Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2010. Január 09. 07:36, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy férfit, aki egy vadászpuskával zárt le egy kocsmai verekedést Kocsolán.

Engedély nélkül tartott vadászpuskával fejezett be egy kocsmai verekedést egy kocsolai férfi. A 33 éves férfi január 2-án este egy középkorú embert bántalmazott, ám amikor a többi vendég a sértett védelmére kelt, elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később visszatért egy vadászpuskával és annak tusával fejbe verte ugyanazt az embert, akit korábban is megtámadott.

A sértett az ütéstől elesett, az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Azonban igazságügyi orvos szakértő bevonásával a súlyos testi sértés kísérletének lehetőségét is vizsgálni kell, hiszen az elkövetés eszköze és a bántalmazás módja alkalmas súlyosabb sérülés okozására. A nyomozás során, a házkutatások alkalmával egy engedély nélkül tartott vadászpuskát, valamint közel 100 darab lőszert foglaltak le a rendőrök. A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, azonban nem kívánt tettére magyarázatot adni.

(teol.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 06:12, csütörtök | Kék hírek

Tűzoltás közben sérültek meg hárman Dejtáron

Megsérült három ember, aki a tűzgyújtási tilalom ellenére kerti hulladékot égetett, majd az elterjedt tüzet megpróbálta eloltani szerdán a Nógrád megyei Dejtár községben

2020. Április 08. 09:55, szerda | Kék hírek

Közel 40 millió forintnyi drogot szagolt ki a rendőrkutya - VIDEÓ

Befejezték a nyomozást a rendőrök annak a szerb férfinek az ügyében, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert szállított Budapestre.

2020. Április 08. 06:38, szerda | Kék hírek

Halálos baleset történt Iváncsánál

Meghalt egy 51 éves férfi abban a balesetben, amely Iváncsa térségében történt még kedden - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2020. Április 08. 06:12, szerda | Kék hírek

Videós rémhírterjesztő apát és lányát fogták el Borsodban

A koronavírusról hamis állításokat tartalmazó videó terjesztése miatt indított eljárást az ózdi rendőrkapitányság egy férfi és kiskorú lánya ellen