Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2010. Január 09. 07:36, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy férfit, aki egy vadászpuskával zárt le egy kocsmai verekedést Kocsolán.

Engedély nélkül tartott vadászpuskával fejezett be egy kocsmai verekedést egy kocsolai férfi. A 33 éves férfi január 2-án este egy középkorú embert bántalmazott, ám amikor a többi vendég a sértett védelmére kelt, elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később visszatért egy vadászpuskával és annak tusával fejbe verte ugyanazt az embert, akit korábban is megtámadott.

A sértett az ütéstől elesett, az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Azonban igazságügyi orvos szakértő bevonásával a súlyos testi sértés kísérletének lehetőségét is vizsgálni kell, hiszen az elkövetés eszköze és a bántalmazás módja alkalmas súlyosabb sérülés okozására. A nyomozás során, a házkutatások alkalmával egy engedély nélkül tartott vadászpuskát, valamint közel 100 darab lőszert foglaltak le a rendőrök. A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, azonban nem kívánt tettére magyarázatot adni.

(teol.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 06:53, kedd | Kék hírek

Nyolcan megsérültek egy kisbusz balesetében Albertirsán

Nyolcan megsérültek Albertirsa lakott területén, ahol árokba hajtott egy moldáv felségjelzésű kisbusz hétfő éjszaka.

2019. Október 21. 15:05, hétfő | Kék hírek

Elítéltek idősek kifosztásáért és kirablásáért egy fővárosi nőt

Nem jogerősen 12 év fegyházbüntetésre ítélt a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi bíróság egy 43 éves nőt, aki idős korú, egyedül elő sértettek kifosztására, kirablására „specializálódott”

2019. Október 21. 12:00, hétfő | Kék hírek

Milliókkal bukott le egy díler - VIDEÓ

Négy férfit fogtak el a rákospalotai rendőrök Budapesten, közülük hármat kábítószer birtoklással, egyet pedig kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a minap.

2019. Október 20. 11:00, vasárnap | Kék hírek

Horgászt kellett kimenteni a Balatonból

A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni.