Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Február 19. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

A Vasas lemosta az Újpestet, fontos Fradi-siker

A Vasas lemosta az Újpestet, fontos Fradi-siker

Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a Vasas feltörölte a jeget az Újpesttel, a Ferencváros hazai pályán fontos mérkőzést nyert, így négypontos előnyre tett szert a Miskolccal szemben. A Fehérvár hiába vezetett a Dunaúj

VASAS–ÚJPEST

A 12. percig kihúzta kapott gól nélkül az Újpest, de Kangyal Balázs találata mintegy jeladás volt a támadásra, hiszen 2:55 perc alatt máris négygólos előnyre tett szert a Vasas. A rutinos csapatkapitány pedig duplázott. Az Újpest a 34. perc elején, hatgólos hátrányban szépített, de erre gyorsan néggyel válaszoltak a házigazdák. A 35. percben 30 másodperc kellett a Vasas-duplához. A záró részben tovább nőtt a két gárda közötti különbség, amely végül tizenegynél állapodott meg. Kangyal mellett Lubomir Sabol, Wéber Zsolt és Marko Makinen is duplázott A Vasas ötödik bajnokiját is megnyerte a középszakaszban, így még pontot sem veszítettek a káposztásmegyeriek.

FTC–MISKOLC

A miskolciak továbbra sem tudnak lábra állni. A Mol Ligában karakteres teljesítményt nyújtó együttes a hazai rendezésű MK négyes döntője után veszítette el a fonalat, olyannyira, hogy a honi bajnokság középszakaszában hatodik mérkőzésükön a negyedik vereségüket szenvedték el, a harmadikat a rendes játékidőben. A volt Fradi-kapussal, Budai Krisztiánnal felálló miskolciak a 16. percben kerültek hátrányba, amelyet Vladimir Dubek még egalizált a 27. percben. A színvonal nem verdeste az egeket, de ezt a házigazdák aligha bánták, hiszen a második harmad utolsó percében visszavették a vezetést. Miután Branko Mamic az 52. percben kettőre növelte az FTC előnyét, a Miskolc megpróbálkozott kapusuk lehozatalával, de ebből is a házigazdák profitáltak. Peterdi Imre a zöld-fehérek három találatánál is az előkészítésben jeleskedett.

FEHÉRVÁR–DAB

Hegyi Ádám második percben szerzett találatával korán vezetést szerzett a Fehérvár, de emberelőnyös-, majd akciógóllal még az első harmadban fordítottak a dunaújvárosiak. A második felvonás két DAB-góllal indult, a mérkőzés eldőlt. A találkozó utolsó gólját a 38. percben a fehérvári Horváth Dávid szerezte, így keretbe foglalva egyben csapata góltermését is. A hátralévő 22 perc gól nélkül pergett le, amelyért a házigazdák minden bizonnyal, a vendégek viszont aligha kapnak dicséretet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g