Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 27. 14:49, szerda | Sport
Forrás: HírTV

A Videotont választotta az U21-es válogatott

A Videotont választotta az U21-es válogatott

Lencse László egyelőre nem utazik Törökországba, a Sahtar Donyeck elleni szerdai felkészülési meccsre hangoló olimpiai válogatott edzőtáborába. Kiderült ugyanis, hogy az MTK üdvöskéje időközben az idei bajnoki versenyfutás egyik nagy

A vidi.hu értesülései szerint a csatár a Maccabi Haifa helyett a fehérvári alakulathoz kötelezte el magát. A kiváló képességű futballista 2012. június 30-ig írt alá.

Lencse szerdán az U21-es csapat helyett Székesfehérváron jelentkezik edzésre.

„Délben kaptunk egy telefonhívást, hogy az MTK megegyezett a támadó átigazolása ügyében egy magyar klubbal, és mivel a játékosnak új szerződése ügyében még tárgyalásokat kell folytatnia, lemondtunk kiutaztatásáról - tájékoztatta az mlsz.hu-t Egervári Sándor, az olimpiai válogatott szakvezetője. - Ami az elmúlt két napot illeti, nagyszerű körülmények között, remek pályákon tréningezhetünk, eddigi négy edzésünk jól sikerült, elégedettek lehetünk az elvégzett munkával. A Sahtar elleni meccs jó felkészülési lehetőség lesz, ellenfelünk erős csapat, tehát elsősorban a védőjátékot gyakorolhatjuk majd, és hiszem, hogy ebben előre is tudunk lépni."

Az ukrán gárda elleni mérkőzésre holnap 15 órakor kerül sor. Csapatunk pénteken is játszik edzőmeccset, akkor a török Denizlispor lesz az ellenfél.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.