Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 27. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: technika.us

Acer Liquid E2 - négymagos CPU-val és dupla SIM-mel

Acer Liquid E2 - négymagos CPU-val és dupla SIM-mel

Az Acer a napokban leplezte le vadonatúj négymagos, Android alapú, duál SIM-es okostelefonját, mely az Acer Liquid E2 névre hallgat.

Noha csupán néhány héttel ezelőtt debütált az Acer Liquid E1 okostelefon, máris itt az erősebb, gyorsabb és szebb utód, a Liquid E2. Elődjétől eltérően az új készülékben már nem kétmagos, 1GHz-es processzor kapott helyet, hanem egy négymagos, 1.2GHz-es, továbbá 1GB RAM és 4GB belső memória. Ami biztos, hogy Android operációs rendszer fut rajta, de annak verziószám nem ismert - bár ha abból indulunk ki, hogy az E1-re 4.1 Jelly Bean volt gyárilag telepítve, az E2 esetében is minimum erre lehet számítani.

A kijelzőre rátérve: az Acer Liquid E2 használata közben egy 4.5 colos, 540 x 960 pixel felbontású IPS érintőkijelzővel nézhetünk szembe, mely fölött 2 megapixeles kamera foglal helyet, hátul pedig bevetésre kész a 8 megapixeles, LED villanófénnyel ellátott társa is. A szerkezet emellett rendelkezik microSD kártyahellyel, 42Mbps-os HSPA+ támogatással, Bluetooth-szal, Wi-Fi-vel, GPS-szel és FM rádióval. Az E2 emellett egyszerre két SIM kártya kezelésével is elbír. A fekete és fehér színben piacra kerülő Acer Liquid E2 okostelefon érkezésére nem kell sokáig várni, a hírek szerint ugyanis május közepétől elérhető lesz Európa több országában is, egész pontosan Belgiumban, Hollandiában, Ukrajnában, Franciaországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Németországban és Oroszországban. Ára 229 euró, nagyjából 68 ezer forint körül fog alakulni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.