Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Augusztus 01. 07:57, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Adakoztak a hírességek! - Balázsék segítettek

Adakoztak a hírességek! - Balázsék segítettek

Megható összefogás eredményeként, a Class FM Morning Show kezdeményezésére, a Class FM által bonyolított árverésen 8 193 300 forintnyi felajánlás érkezett 6 szikszói árvízkárosult család megsegítésére. Olimpiai bajnok sportolóink,

 

Megszokhattuk már, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ott segít, ahol tud. Legújabb akciójuk végeredménye azonban őket is meglepte. A Morning Show egy olyan példátlan összefogást indított el, amely óriási sikerrel zárult. A magyar rádiózás történetének páratlan segélyakciójában nemcsak híres sportolók és közismert emberek vettek részt felajánlásaikkal, hanem rendkívül sok hallgató és maguk a Class FM műsorvezetői is. A különleges árverésen olimpiai bajnokok és nemzetközileg elismert sportolók értékes relikviáira lehetett licitálni három napon át a rádióban, hogy a befolyt összegnek köszönhetően 6 szikszói család kapjon esélyt az újrakezdésre.



"Nagy sikerként éltük meg ezt a jótékonysági árverést. Mindhárman adtunk bele pénzt, sőt a Morning Show stábtagjai is tettek felajánlásokat. Én egyébként Kapros Anikó tornagyőztes teniszütőjére licitáltam is, de valaki többet ajánlott nálam. Így sajnos nem az enyém lett az ütő, ám a licitem összegét természetesen felajánlottam" - árulta el Sebestyén Balázs, aki szerint ismét bebizonyosodott, a szegény emberek érzik át igazán mások problémáit.
"Egészen döbbenetes, hogy a legnagyobb százalékban a kispénzű emberek párezres felajánlásaiból gyűlt össze ez az óriási összeg. Mindenkinek köszönjük a segítséget" -  tette hozzá a műsorvezető, aki elárulta, rendkívül hálásak hallgatóiknak és egyben nagyon büszkék is rájuk.

 

 



 

A sportolói ereklyék árveréséből befolyt összeghez hazai celebritások is hozzájárultak, Schobert Norbert és Hajdú Péter egyaránt 100 ezer forinttal, míg Árpa Attila 30 ezer forinttal toldotta meg az összeget. A jótékonykodásról is ismert Galambos Lajos pedig egy igazán gáláns ajánlattal megígérte, hogy segít a hat család házának berendezésében. Hazai hírességek a licitálásban is részt vettek, így például Béres Alexandra versenykarikáját Kasza Tibor, Karacs Attila K1 kesztyűjét pedig Vadon János viheti haza, segítve ezen az árvízkárosult családokon.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.