Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2012. December 10. 20:36, hétfő | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Adventi jótékonysági koncert

Adventi jótékonysági koncert

Súlyos baleset történt a nyáron: egy négygyermekes édesapa leesett egy háztetőről, a remények szerint ugyan csak időlegesen, de kerekesszékbe került. Érte zenél a Misztrál a Richter Teremben december 12-én.

A négygyermekes család nehéz anyagi helyzete miatt az édesanya bölcsödébe és óvodába adta a kisebb gyermekeket, hogy dolgozni tudjon, de ez nem elegendő a „túléléshez”. Megsegítésükre jótékonysági koncertet szervezünk, amire nagyon kérünk mindenkit, jöjjön el. Kérjük, hirdessétek családi és baráti körben is a koncertet- olvasható a "Forrás" Waldorf Általános Iskola oldalán.

Misztrál- Adventi jótékonysági koncert
2012. december 12. 18.00 óra
Richter Terem, Győr, Aradi vértanuk u. 16.

Belépőjegy ára: 1500.- Ft
Elővételben vásárolható: Forrás Waldorf Iskola irodájában.
Madách utca 10. Tel.:20/581715,
Jegyvásárlás: a helyszínen a koncert előtt.

Aki nem tud elmenni, de szeretne segíteni, támogatójegyet tud venni az iskolában!

Emberként, rokonként, barátként már rengeteg alkalommal bizonyította felém nagyságát az a fiatalember, akiről a cikk szól, akiről soha nem gondoltam volna, hogy egyszer átkerül a "másik oldalra". Gyerekei kinőtt ruháit az anyás csecsmőotthonba vitte, ha a családban bárhol segítségre volt szükség, ő is, szülei is, testvérei is ott voltak. Nagyon remélem, hogy a pozitív hozzáállás, küzdés, kitartás és az orvosi segítség meghozza az eredményt és a legkisebb fiát is ő tanítja meg biciklizni, mint ahogy engem is, amikor még csak 10 éves volt... P.K.

Fotó: illusztráció/misztral.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.