Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Március 04. 07:15, hétfő | Bulvár

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Rehabilitációja ellenére egyetlen fellépését sem akarja lemondani csípőműtétje után Demjén Ferenc.

Súlyos műtétje után lábadozik Demjén Ferenc. A Bors egyik olvasója állítólag látta, ahogy a művész lassan, kísérővel az oldalán, sántikálva sétált.

A lap azonnal utána is járt, mi történhetett az ország egyik legkedveltebb énekesével. Demjén Ferenc menedzsmentje válaszolt is a megkeresésre, kiderült, a művész egy tervezett beavatkozáson van túl, és jelenleg csípőműtétje utáni rehabilitációs időszakát tölti. A műtét időpontja nem véletlenül esett a téli időszakra, az énekes fontosnak találta, hogy emiatt egyetlen fellépése se ma­radjon el.

"Köszönöm szépen, napról napra jobban vagyok. Örülök, hogy túl vagyok a mű­téten, és inkább előre tekintek. Sok munka vár rám ebben az évben, amit ezek után még erőteljesebben tudok majd elvégezni" – mondta a Borsnak Kossuth-díjas énekes, dalszövegíró és basszusgitáros.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:05, péntek | Bulvár

Majka is részese lesz a magyar focinak

Alelnökként támogatja az ózdi és Ózd környéki, focizni szerető gyerekek pályafutását mostantól Majka. A népszerű zenész Facebook oldalán jelentette be, hogy megalakult az Ózdi Hétvölgy Focisuli labdarúgó szakosztálya.

2019. Augusztus 22. 21:03, csütörtök | Bulvár

Pokoli kínokat élt át Caramel

Operációja után adott hír magáról az énekes, aki lázasan töltötte az ünnepnapot.

2019. Augusztus 22. 13:49, csütörtök | Bulvár

A Rossz verseket is jelölhetik az Európai Filmdíjra

Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - írta az Európai Filmakadémia (EFA) közleményében.

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.