Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Március 04. 07:15, hétfő | Bulvár

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Rehabilitációja ellenére egyetlen fellépését sem akarja lemondani csípőműtétje után Demjén Ferenc.

Súlyos műtétje után lábadozik Demjén Ferenc. A Bors egyik olvasója állítólag látta, ahogy a művész lassan, kísérővel az oldalán, sántikálva sétált.

A lap azonnal utána is járt, mi történhetett az ország egyik legkedveltebb énekesével. Demjén Ferenc menedzsmentje válaszolt is a megkeresésre, kiderült, a művész egy tervezett beavatkozáson van túl, és jelenleg csípőműtétje utáni rehabilitációs időszakát tölti. A műtét időpontja nem véletlenül esett a téli időszakra, az énekes fontosnak találta, hogy emiatt egyetlen fellépése se ma­radjon el.

"Köszönöm szépen, napról napra jobban vagyok. Örülök, hogy túl vagyok a mű­téten, és inkább előre tekintek. Sok munka vár rám ebben az évben, amit ezek után még erőteljesebben tudok majd elvégezni" – mondta a Borsnak Kossuth-díjas énekes, dalszövegíró és basszusgitáros.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 15:55, kedd | Bulvár

Két exbarátjával nyaral a szépségkirálynő

Két évvel ezelőtt robbant a hír, mi szerint Szick Petra modell-szépségkiràlynő szakított szerelmével a bolgàr Voice döntősével,Tihomir Mitov-val, majd nem sokkal később màr arról írtunk, hogy ismét megtalálta a boldogságot egy bolgà

2019. Június 25. 12:54, kedd | Bulvár

George Clooney filmet rendez a Netflixnek

George Clooney rendezi és a főszerepét is játssza a Good Morning, Midnight! című regényből készülő filmnek, melyet a Netflix mutat be - írta a The Hollywood Reporter.

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.