Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2019. Március 04. 07:15, hétfő | Bulvár

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Rehabilitációja ellenére egyetlen fellépését sem akarja lemondani csípőműtétje után Demjén Ferenc.

Súlyos műtétje után lábadozik Demjén Ferenc. A Bors egyik olvasója állítólag látta, ahogy a művész lassan, kísérővel az oldalán, sántikálva sétált.

A lap azonnal utána is járt, mi történhetett az ország egyik legkedveltebb énekesével. Demjén Ferenc menedzsmentje válaszolt is a megkeresésre, kiderült, a művész egy tervezett beavatkozáson van túl, és jelenleg csípőműtétje utáni rehabilitációs időszakát tölti. A műtét időpontja nem véletlenül esett a téli időszakra, az énekes fontosnak találta, hogy emiatt egyetlen fellépése se ma­radjon el.

"Köszönöm szépen, napról napra jobban vagyok. Örülök, hogy túl vagyok a mű­téten, és inkább előre tekintek. Sok munka vár rám ebben az évben, amit ezek után még erőteljesebben tudok majd elvégezni" – mondta a Borsnak Kossuth-díjas énekes, dalszövegíró és basszusgitáros.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 08:25, kedd | Bulvár

Börtön várhat Demcsák Zsuzsára

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.

2020. Január 20. 17:08, hétfő | Bulvár

Bereményi Géza érdemelte ki a Kölcsey-emlékplakettet

Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas írónak, Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ítélte oda idén a Kölcsey-emlékplakettet a Kölcsey Társaság kuratóriuma.

2020. Január 20. 15:05, hétfő | Bulvár

Harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Művészetek Völgye

Idén nyáron 30. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét, amelynek idei programjaiban a könnyűzenei koncertek mellett nagyobb hangsúlyt kapnak az irodalmi, színházi,

2020. Január 20. 14:36, hétfő | Bulvár

Sztárfellépőkkel jön a szóvivő bál nemcsak szóvivőknek!

Ne maradj le a farsangi szezon leghangulatosabb báljáról – olvasható a szervezők meghívójában, hozzátéve, hogy fergeteges hangulat, kitűnő ételek és korlátlan italfogyasztás várja a bálozókat az eseményen.