Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 24. 18:48, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Ágy alá bújt a rablónő

Ágy alá bújt a rablónő

A kecskeméti rendőrök a rablással gyanúsítható nőt öt órán belül az egyik ismerőse ágya alatt találták meg.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen nő ellen.

Kecskeméten a Szabadság tér egyik üzletébe szeptember 23-án 11 óra körül bement egy ismeretlen személy, és az ott dolgozó 46 éves női eladót hátulról egy ásványvizes palackkal fejbe, majd több alkalommal ököllel arcon ütötte. Ezt követően a bolt kasszájából több mint 30 ezer forintot, valamint a sértett táskáját vitte magával.

A kecskeméti rendőrök a személyleírásnak köszönhetően beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható D. Anettet. A 37 éves helyi lakost lakóhelyén nem találták meg a rendőrök. A nyomozók a már átöltözött nőre 16 óra 15 perckor az egyik ismerőse ágya alatt bukkantak rá.

A gyanúsítottat elfogták és kihallgatása után őrizetbe vették a nyomozók, akik előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.