Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2018. Szeptember 24. 19:06, hétfő | Belföld

Agyonütött egy gyereket a betonlap

Agyonütött egy gyereket a betonlap

Három szentdomonkosi fiatal a ki akarta szedni a járda alá rejtett cigit. Az egyikük viszont nem bírta el a több mint 100 kilós betonlapot, ami ráesett a sértettre, aki a helyszínen meghalt.

A 14 éves vádlott és a kiskorú társa 2016 nyarán segíteni akartak a szintén kiskorú ismerősüknek abban, hogy az egyik járda fedőlapja alá rejtett cigit elővegyék. Ehhez fel kellett emelni egy 126 kg tömegű betonlapot.

A 14 éves fiú felhúzta a betonlapot majdnem vízszintes helyzetig, közben a társa benyúlt a lyukba a cigit keresve, az ismerősük pedig behasalt a járdalap alá és mobiltelefonnal világított. A vádlott társa nem tudott elég mélyen benyúlni a lyukba, ezért cserélt a 14 éves fiúval. A kiskorú fiú viszont nem tudta megtartani a betonlapot, így az ráesett az alatta hasaló ismerősükre, aki a helyszínen meghalt.

Az ügy tárgyalása szeptember 27-én folytatódik az Egri Törvényszéken.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 29. 14:04, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként első alkalommal kaptak húsexportengedélyt magyar vállalatok a Fülöp-szigetek piacára - jelentette be Facebook-bejegyzésben a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap.

2023. Január 29. 14:03, vasárnap | Belföld

Mintegy 700 millióan utaztak tavaly a MÁV-Volán-csoport járatain

Tavaly csaknem 700 millióan utaztak a MÁV-Volán-csoport, vagyis a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatain - tájékoztatta a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-t.

2023. Január 29. 13:58, vasárnap | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a magyar haderő harckészségének a legjobbnak kell lennie

Fontos, hogy a magyar haderő harckészsége mindenkor a legjobb legyen - jelentette ki a honvédelmi miniszter a kormány Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban.

2023. Január 29. 08:22, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Ezen a héten sem volt ötös a lottón.