Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2014. December 08. 11:53, hétfő | Életmód
Forrás: KerryBoy

Ajándékozunk? Ajándékozzunk!

Ajándékozunk? Ajándékozzunk!

Mindenki szeret ajándékot kapni. Huncut kis mosollyal az arcunkon türelmetlenül bontjuk ki szeretteink által gondosan becsomagolt kincseinket. Ámde néha elég meglepő ajándékok is előkerülhetnek...

Az idő és a pénz hiánya sokszor meglehetősen más ajándékokat tartogat számunkra, mint amiket szerettünk volna. Fontos, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, akkor is, amikor kevés a keret.

1. A pénz nem ajándék!
Nagyon rosszul gondoljuk, ha odaadunk egy maroknyi pénzt szerettünknek, és azt mondjuk, hogy vegyen azt, amit akar. Az ajándékozás lényege, hogy szívből jőjjön, legyen olyan, amit szeretnénk adni. Vegyük a fáradtságot, és zsúfolt hétköznapjaink egyetlen szabad percében vásároljuk meg az ajándékot. Értékelni fogják bizony ezt a páratlan gesztust.

2. Családi szeretet egy lapáttal!
Nem jó ötlet, ha odaadjuk az ajándékot a következő mondat kíséretében: “nesze, ittvan!” Néhány jókívánság, ölelés, puszi kísérje ajándékozási szándékunk. A szeretet ne hiányozzon, mert különben mi értelme az egésznek?

3. Apró dolgok óriási értékkel!
Lehet, hogy egy Karib-tengeri utat nem adhatunk ajándékba kedvesünknek, szerettünknek, de a körülményekhez képest legyünk kreatívak! Találjuk meg azt az apróságot, amitől mosolyt csalhatunk az arcokra. Keressünk és találni fogunk.

4. Romantikusoknak, pároknak!
Ha párunknak szeretnénk ajándékot venni, legyünk öteltesek! Vannak pajzán ajándékok, szexi ajándékok, vicces ajándékok, amik közül választhatunk. NE legyünk unalmasak! NE a megszokott doboz praliné meg a rózsa legyen az ajándék!

Az ajándéknak értéke van mindenki számára. Ne felejtsük el megköszönni, ha nekünk is tartogatnak valami meglepetést.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 01. 16:04, szombat | Életmód

Egy kicsiny rákféle négy nap alatt lebontja a mikroműanyagot

Egy kicsiny rákféle képes lebontani a mikroműanyagot egy sejtnél kisebb méretűvé 96 óra alatt a Corki Egyetem (UCC) kutatói szerint.

2020. Július 31. 16:07, péntek | Életmód

Ennyi élelmiszert dobnak ki évente a magyarok fejenként

Évente átlagosan 68 kilogrammnyi élelmiszert dobnak ki fejenként az emberek Magyarországon; az uniós átlag ennél jóval magasabb

2020. Július 30. 16:02, csütörtök | Életmód

A koronavírus mutációja segíti a terjedését

Láthatóan kedveznek a vírus terjedésének azok a mutációk, amelyek tavasz óta a koronavírusban keletkeztek - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ virológusa csütörtökön az M1 csatornán.

2020. Július 30. 12:01, csütörtök | Életmód

Kutatók feltárták a SARS-CoV-2 evolúciós történetét

Az embereket is fertőzni képes koronavírus évtizedeken át terjedhetett észrevétlenül denevérekben egy nemzetközi kutatócsoport szerint, amely feltárta a SARS-CoV-2 vírus evolúciós történetét.