Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Augusztus 14. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Akció közben csaptak le rájuk

Akció közben csaptak le rájuk

A rendőrök épp a közelben tartózkodtak, amikor egy férfi kedden drogdílerekkel találkozott Miskolcon. A nyomozók sejtés alapján igazoltatták őket, így derült fény arra, hogy terjesztők.

 
Feltűnt a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozóinak , hogy egy általuk ismert miskolci férfi áll az utcán és vár valamire. Hamarosan egy autó érkezett a helyszínre és a férfi beszélni kezdett az autóban ülőkkel. A jelenet a rendőrök számára nagyon hasonlított egy kábítószerügylet lebonyolítására, ezért közbeléptek, és miután igazoltatták a jelenlévőket, az autóban ülő két férfinál kábítószert találtak. A nyomozás során beigazolódott, hogy a 39 éves férfi már vásárolt drogot az autóval érkezőktől, aki mint fogyasztó, szabadlábon védekezhet. A két dílert a rendőrség előállította és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.
 
 
HavariaPress
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön