Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Július 27. 15:00, péntek | PR
Forrás: PR - Speedfit

Akik már megnyerték a csatát…1.rész

Akik már megnyerték a csatát…1.rész

Három hónap telt el azóta, hogy a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió Bögi Viktor személyi edző szakmai vezetésével országosan új kezdeményezést indított azzal a céllal...

Három hónap telt el azóta, hogy a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió Bögi Viktor személyi edző szakmai vezetésével országosan új kezdeményezést indított azzal a céllal, hogy a stúdió vendégei-hölgyek és urak egyaránt- három hónap alatt a lehető legnagyobb mértékben átformálják testüket. A versenyre húsz elszánt , csúcsformáját elérni kívánó sporttársunk jelentkezett, akik végleg elhatározták, hogy az idei nyárra megszabadulnak felesleges kilóiktól, valamint kiváló kondicionális képességeket , erőt, állóképességet fejlesztenek a megadott 90 napon belül.
Ez az időszak mindannyiuktól rengeteg energiát, odaadást, kitartást és hitet követelt, tizenheten ennek ellenére is sikeresen vették az akadályokat, és eredményesen zárták a megmérettetést. S hogy kinek mit adott a „HOZZA FORMÁBA MAGÁT?” Kérem, olvassák figyelmesen az indulók sorait , és „hagyják” magukat motiválni…
„Az edzéseimnek új célja lett. Elsősorban azt szerettem volna elérni, hogy rendszeresen járjak edzeni, odafigyeljek a tréningekre és a táplálkozásra egyaránt. Legfontosabb célkitűzésem a mentális egészségem megtartása volt. Munkámból kifolyólag nagyon sok stresszhatás ér, és ezeket az edzés nagyon jól oldja. Korábban a rossz testtartásomból kifolyólag folyamatosan fájt a hátam, mára ez teljesen megszűnt. Végül és nem utolsósorban megváltozott a testem, kényelmesek lettek a ruháim…”
„Nagyon örülök, hogy részt vehettem a programban. Az edzések rendkívül felfrissítettek, az egész napom fittebb lett ezáltal. A három hónap alatt folyamatosan egyre jobban éreztem magam a bőrömben, s megjelentek rajtam olyan „kitüremkedések”, amelyek a mélyben lapuló izomsejtekre engednek következtetni. Megtanultam, hogy minden elért eredményemet saját magamhoz kell viszonyítanom, és így büszke lehetek a néha kicsinek látszó sikerekre is…”

Írta: Bögi Viktor személyi edző

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.