Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Július 28. 15:00, szombat | PR
Forrás: PR - Speedfit

Akik már megnyerték a csatát…2.rész

Akik már megnyerték a csatát…2.rész

Mint ahogy korábbi cikkünkben már említettük, befejeződött a három hónapig tartó „HOZZA FORMÁBA MAGÁT!” verseny, melyet a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió rendezett...

Mint ahogy korábbi cikkünkben már említettük, befejeződött a három hónapig tartó „HOZZA FORMÁBA MAGÁT!” verseny, melyet a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió rendezett Bögi Viktor személyi edző szakmai vezetésével. A megmérettetés sikerrel zárult, tizenhét elégedett vendég vehette át jutalmát kitartásáért, elszántságáért, elért eredményeiért.
Az alábbiakban néhány versenyző személyes tapasztalatait osztjuk meg az olvasókkal azzal a nem titkolt szándékkal, hogy közülük jó néhányan kedvet kapnak a szeptemberben újra megrendezésre kerülő programhoz.
„Mindig is gondjaim voltak a túlsúllyal, már negyven évvel ezelőtt is fogyókúráztam. Akkor még könnyebben lementek rólam a felesleges kilók, mint most. De úgy tűnik, van megoldás ötvenévesen is. Akkor kezdtem el gyökeresen életmódot változtatni, amikor megállapították, hogy borzalmas a vérképem, a vérzsírszázalékom sokszoros a megengedettnek. Gyógyszert nem akartam szedni, s ezért minden lehetőséget megragadtam, hogy egészséges életmódot folytassak. A verseny erőteljesen motivált, a korábban mért egészségügyi értékeim mostanra normalizálódtak, fogytam, sokkal fittebb lettem.”
„Erre a versenyre sosem tekintettem a szó szoros értelmében úgy, mint küzdelemre, hiszen még csak a többi versenyzőt sem ismertem, de kellő motivációt adott ahhoz, hogy elérjek idáig. Belekóstoltam egy olyan világba, melyben jól érzem magam. L-es pólóra váltottam az XL-es helyett, a környezetemben mindenki észreveszi a változást, de főleg én, mert minden ruhám úgy néz ki rajtam, mint valami óvodáson. És legfőképpen jól érzem magam félmeztelenül, mert bár annyira nem vagyok hiú, de mégis jó érzés, hogy férfiasabb a kinézetem. Ha előre nézek, még hosszú út áll előttem, de ha visszatekintek, akkor már nem is látom a partot, ahonnét indultam: cigi, 120kg, punnyadás stb. Ez mindig új erőt ad a tréningekhez.”

A 16 éves Pintér Laura így értékeli az elmúlt időszakot: ”Mind lelkileg, mind testileg megújultam . Döbbenetesen energikus , jó kedélyű lettem. A fiúk elismerő pillantásokkal illetnek. Emlékezetes sportélményem , hogy legfiatalabb indulóként sikeresen teljesítettem a félmaratoni távot (21 km), illetve néhány nappal ezelőtt egy 27km-es futóversenyt is”.

Írta: Bögi Viktor személyi edző

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:35, kedd | PR

Belülről Győr: A város, ahol mindenki lakni akar

Győr, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, tökéletes egyensúlyt teremt a gazdag történelmi örökség és a modern városi élet között.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját