Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Május 30. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Aktív szexuális életet él a tinisztár

Aktív szexuális életet él a tinisztár

A Kardashian-család egyik tagjának megint sikerült meghökkentenie a világot, miután kiderült, hogy Kendall Jenner már gimisként fogamzásgátlót szed.

Ha valakinek egy olyan testvér a példaképe, aki azzal lett világszerte ismert, hogy filmre vette lovagjával való szexelését, akkor ne várjunk tőle kolostori magatartást. Kim Kardashian alig tizenöt éves féltestvéréről, Kendall Jennerről a családi reality-jük legutóbbi részében kiderült, hogy szexuálisan igencsak aktív. Annyira, hogy már fogamzásgátlót is szed. Ami legalább arról tanúskodik, hogy van esze, és nem szeretné idejekorán bővíteni híres famíliáját. A modellként egyre sikeresebb tinisztár azonban apja mellett a fél világot is meghökkentette titkával. Mert ugyan nyilván nem ő az egyetlen hasonló korú lány, aki már túl van ártatlansága elvesztésén, de ezt akkor sem kéne Amerika egyik legnézettebb tévécsatornáján hirdetni. Mert így hasonlóan rossz példaképpé válhat, mint Fenékkirálynő nővérkéje, Kim.

A botrány kirobbanása miatt Kendall anyja és többi nővére már elhintette, hogy csak egészségügyi okokból szedi az antibébitablettákat, nem azért mert idejekorán rosszalkodna a hálószobájában. Ám ezzel nem sok embert sikerült meggyőzniük, mert a rokonok laza erkölcseiből kiindulva, sok példás viselkedési formát nem láthatott otthon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.