Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Augusztus 29. 14:54, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Al Di Meola és ABBA-szuperkoncert Győrben 50 ezres közönséggel

Al Di Meola és ABBA-szuperkoncert Győrben 50 ezres közönséggel

50 ezer ember hallgatta szombaton este a világhírű ABBA-slágereket Győrben. A Négy vszak Fesztivál nyári zárórendezvényén beszédet mondott Borkai Zsolt, a kisalföldi megyeszékhely

Ilyen volt korábban a Mándoki Soulmates fellépése, Bonnie Tyler győri koncertje, szombaton este pedig Al Di Meola és az ABBA-show (képen) bemutatkozása. Mindez, összekötve a hangulatos győri bornapokkal, amely ugyancsak tízezreket vonzott az elmúlt napokban a Széchenyi térre, rendkívüli, a megyeszékhelyen sosem látott érdeklődést indukált, és pezsgő forgatagot varázsolt a belvárosi utcákra.

Győr elindított egy sorozatot, amelyet lehet bírálni, lehet szeretni, de az biztos, hogy hatással van az emberekre, és a város marketingjének mindenképpen jót tesz. Ezt erősítette meg köszöntőjében Borkai Zsolt, Győr polgármestere is, aki 2006-os megválasztásakor már célként nevezte meg, hogy Győr turisztikai, idegenforgalmi vonzerejét növelni kell, és olyan rendezvényeket kell szervezni, amely európai léptékkel mérve is számottevő. Ez Győrben sikerült, az ABBA-show pedig bizonyosan maradandó emlék marad mindazok számára, akik a szombat esti koncertet a helyszínen tekinthették meg.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.