Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. December 28. 10:00, péntek | PR
Forrás: PR - Schatz-Ház

Áldozz Te is fél órát az autódra!

Áldozz Te is fél órát az autódra!

Kipróbáltuk, hogy milyen az időpontos autómosás! Lustaságunk ellenére meguntuk a port és a sok sárt az autónkon, az eredmény magáért beszél...

Pár hónapos parkolócédula, meghatározhatatlan korú csokispapír, "alig" poros műszerfal és még sorolhatnánk elhanyagolt autónk jellemzőit. Kinek ne lenne ismerős a helyzet? Valljuk be őszintén lusták is vagyunk, várni sem szeretünk, ha nagy a sor, „Inkább majd máskor!” felkiáltással továbbállunk, így az autómosás- és tisztítás a halogatott tevékenységek sorát bővíti.

Az előbb említett okok nem jelentenek kifogást a Schatz-Ház autómosóban. Mi tettünk egy próbát, kipróbáltuk az időpontos autótisztítást. Telefonon előre egyeztetett időpontban, a kifogástalanul tisztának nem nevezhető autónk begurult a szakemberek kezei közé. Az eredményen magunk is meglepődtünk. A külső tisztítás után következett a belső, mely több alkalommal mosolyt csalt a Schatz-Ház autómosó alkalmazottai és a mi arcunkra is. Előkerült ugyanis egy beazonosítatlan eredetű plüss, néhány mainak nem nevezhető parkolócédula és a kérdés, hogy a szóban forgó jármű ugye nem mostanában esett át ilyen vagy ehhez hasonló autókozmetikai kezelésen? Hát nem, de ez nem okozott problémát, alig ismertünk autónkra. Műszerfal, ülés alatti rész, gumiszőnyeg, kárpit, csomagtartó, ülések, mintha nem is a korábban használt autó részei lettek volna. Akik nem olyan kíváncsiak a folyamatra, ők a fél órás takarítási időt, a 10 méterre lévő büfében üthetik el. Míg szezonja van, a sofőrök kivételével, akár forralt borral történő hőpótlás is megoldható. A vége előtt, egy gyors kávé elfogyasztása után, alig ismertünk járgányunkra. Tiszta külső és a fél órával előtti állapottal össze nem hasonlítható belső.

Lao-Ce kínai filozófus szavaival zárva beszámolónkat: “Addig kezdj hozzá a nehéz dolgokhoz, amíg könnyűek.” Ha ezt mégis elmulasztottad, a könnyebb utat kedvelőknek ajánljuk a Schatz-Ház autómosót!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.