Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2012. Május 01. 07:13, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Alekosz retteg a tárgyalástól, de most síri csendben hallgat

Alekosz retteg a tárgyalástól, de most síri csendben hallgat

Megkezdődött a múlt héten Alekosz és az RTL Klub pere. Az okostojástól a csatorna visszaköveteli az összes nyereményét, hiszen a görög átpártolt a konkurens tévéhez, amivel szerződést szegett.

A tárgyalás a nyilvánosságtól elzárva zajlik.

- A bíró felhívta mindenkinek a figyelmét a tárgyaláson, hogy ami ott elhangzik, az nem juthat ki a falakon kívülre, és én törvénytisztelő polgár vagyok. Nem tagadom, félek az ügy végkimenetelétől, nem szeretném elveszteni az autóm, a lakásom és a vagyonom, ragaszkodok ezekhez - kezdte az Új Ásznak a merész valóságshow-hős.

- Köztudott rólam, hogy imádok beszélni, sőt sokszor meggondolatlan kijelentéseket is teszek az eszmefuttatásaim hevében. Ezért aztán jobbnak láttam, ha mindvégig meg sem szólalok a bíróságon, nehogy még jobban aláássam magam, és emiatt elveszítsek mindent. A szakemberekre bíztam a beszédeket, hiszen ez az ügyvédek feladata - tette hozzá Alekosz.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.