Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2019. Február 08. 14:20, péntek | Bulvár

Állapotosan tér vissza Kardos Eszter a Barátok köztbe

Állapotosan tér vissza Kardos Eszter a Barátok köztbe

Nyolc év után pénteken este tér vissza, az Illés Vandát alakító Kardos Eszter a Barátok köztbe.

"Jó érzés volt újra forgatni úgy éreztem hogy a stúdióban megállt az idő amióta nem voltam arra. Persze jöttek új emberek de a hangulat a régi így gyorsan visszarázodtam a munkába. Amikor megtudtam hogy Vanda terhesen tér vissza, megörültem, mert arra gondoltam mivel az én élményem is még friss tudok belőle táplálkozni. Ez sok jelenet eljátszásakor segítségemre volt úgy gondolom bizonyos dolgokat így hitelesebben tudtam alakítani. Mivel szinte a Barátok közben nőttem fel illetve második otthonomnak tekintettem amióta csak ott vagyok, így nem is volt kérdés amikor megkerestek azzal kapcsolatban, hogy lenne -e kedvem visszatérni, azonnal igent mondtam. Ehhez persze a munka és a csalad összeegyeztetése sok szervezést igènyel, a kisfiam Erik felügyelete, de szerencsére a családom és párom, Rúben ebben nagy segítségemre van. Rúbennek is viszonylag rugalmas a munkája,így aztán tud otthonról is dolgozni tehát ha forgatnom kell általában ő vigyáz Erikre.

Szerencsére a stúdióban is nagyon megértőek a gyerekkel kapcsolatban így próbálják a jeleneteimet összesűríteni hogy a lehető legkevesebbet kelljen bejárnom. Lehetőségem van arra is hogy Eriket bevigyem magammal. Kialakítottak számunkra egy pihenő szobát kisággyal és játszósarokkal.

Mindenki nagy örömmel fogadott olyan érzés volt mintha csak tegnap léptem volna ki utoljára stúdió kapuján. Egyelőre olyan szereplőkkel forgatok akiket már jól ismerek és régen is együtt dolgoztunk, de ahogy a történet majd bonyolódik biztos kapcsolatba kerülök az új szereplőkkel is." - nyilatkozta Kardos Eszter megkeresésemre.

Visszatérése hosszútávú lesz.

Írta: Csobay Dániel

Képek: Instagram; RTL Klub; Kardos Eszter forrásából

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 07:31, hétfő | Bulvár

A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül vezeti az amerikai kasszasikerlistát

Elmaradt a várakozásoktól a legendás Sötét zsaruk filmek újabb részének fogadtatása.

2019. Június 16. 10:22, vasárnap | Bulvár

Országos Beatles Találkozó lesz augusztusban a Kobuci Kertben

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, augusztus 11-én lesz az óbudai Kobuci Kertben.

2019. Június 14. 13:50, péntek | Bulvár

Elárverezi a NAV Gáspár Győző ékszereit

Árverezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ékszereit. A hatóság aukciós honlapján a 24 darab ékszer teljes becsértéke közel 6 millió forint - értesült a Blikk.

2019. Június 14. 12:01, péntek | Bulvár

Negyven év elteltével bizonyították, hogy nem öngyilkos lett egy híres ukrán zeneszerző

Öngyilkosságnak állították be Volodimir Ivaszjuk halálát.