Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2018. Február 19. 08:40, hétfő | Belföld

Álnéven kért diákjaitól meztelen képeket

Álnéven kért diákjaitól meztelen képeket

Egy pesti gimnázium tanára diáklánynak adta ki magát, így levelezett.

A Bors szerint hamis Facebook-profilról levelezett a tanár, akit diákjai szexuális zaklatásával vádolnak. Ügye első tárgyalását elhalasztották, mert a gyanúsított nem vette át az idézést. A fővárosi gimnázium igazgató-helyettese egy fociakadémián is órákat adott.

Egyik volt tanítványa a lapnak azt mondta, az elejétől sejtette, hogy a tanár vonzódik diákjaihoz, amit el is mondott egyik osztálytársának, aki viszont erről kénytelen volt beszámolni a tanárnak, mert az terrorban tartotta őt, ezért nem is hibáztatja.

A fiúnál a tanár nem próbálkozott nyíltan, de sokszor megalázta, egy Petra nevű lány pedig szexuális témákról írogatott, és meztelen képet kért tőle. Nem küldött, később pedig egy osztálytársa, aki sértett az ügyben, azt mondta: a tanár csinálta a profilt, és nem ő volt az egyetlen, akinek írogatott.

Forrás: 24.hu

Kép: hirmagazin.eu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 05:00, csütörtök | Belföld

Újra több az egyéni vállalkozó, mint a cég

Másfél évtized után újra több az egyéni vállalkozó Magyarországon, mint a társas vállalkozás - közölte az Opten az MTI-vel szerdán.

2020. Február 19. 18:52, szerda | Belföld

Közel 4000 méteres lett a győrvári kolbász

Győrváron, a hetedik gasztronómiai fesztiválon rekordkísérletbe fogtak a hentesek és segítőik. Végül 3,49 kilométer hosszú egybefüggő kolbászt sikerült megtölteniük, amellyel új magyar csúcs született.

2020. Február 19. 18:01, szerda | Belföld

Közel 250 elektromos autót kapnak a kórházak

A kormány támogatásával 249 elektromos autót vásárolt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a hazai kórházak számára és folyamatban van a működtetésükhöz szükséges 135 állomásból álló töltőhálózat fejlesztése is

2020. Február 19. 17:01, szerda | Belföld

Bomba a Puskás Arénánál

Egy 10 centiméter átmérőjű, cseh repeszromboló gránátra bukkantak Budapesten, a Puskás Aréna építkezési területén.