Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 18. 18:10, hétfő | Belföld

Álomstílus angyali modellekkel

Álomstílus angyali modellekkel

Személyre szabott ruhatervezés és kivitelezés szívvel és óriási szeretettel - erről szól a Sweetheart Couture.

“Amikor az új kampány ötlete felmerült, nem volt kérdés, hogy kikkel fogok együtt dolgozni.”- mondta Tarjáni Réka a márka divat-, stílustervezője.


" Az új szolgáltatások, amiket Fehér Zsanett sminkmesterrel közösen kínálunk a menyasszonyok és koszorúslányaik számára, nem újkeletűek. De itthon szeretnénk mi az úttörői lenni ennek a komplex szolgáltatás típusnak.
Az esküvőre való felkészülés nem könnyű időszak egy menyasszony életében, mi ezt szeretnénk megkönnyíteni a számukra.
Fotózások, workshopok, tanácsadások megkönnyíthetik a nagy napra való felkészülést, mindamellett, hogy csodás emlékként élhet majd az emlékezetükben.
A kampányfotózás nem is lehetett volna tökéletesebb, profi modellek társaságban tudtuk elkezdeni a projektünk népszerűsítését.
Az általam készített köntösöket viselték a lányok, Zsani pedig a makulátlan sminkjüket készítette el, valamint a gyönyörű fotókat is neki köszönhetjük." - tette hozzá


A modell lányok csodásan festettek, Szick Petra a social média területén tevékenykedik a mindennapokban, Ajtai Alexandra egyetemista éveit tölti, Póczik Petra pedig éppen most foglalkozik a diploma munkájával.
“Szuper könnyű volt a közös munka, hiszen mindannyian modellként is dolgoznak.”- ezzel a projekttel megszületett egy csodás fotósorozat. Mind elbűvölőek, stílusosak és igazi csajos csajok.
A Sweetheart Couture is erről szól, egyedi, stílusos ruhákat alkotni a megrendelővel, személyre szabottan, Budapest szívében.

Képek: Fehér Zsanett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.