Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Március 07. 07:10, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Álruhában buliztak a Megasztárok!

Álruhában buliztak a Megasztárok!

A No Comment Hip Hop Tánciskola farsangi bálján mindenki álruhát öltött, hogy felszabadultabban tudjon bulizni! A megasztárosok tőlük teljesen szokatlan szerelésekbe bújtak a jelenlévő fiatalok legnagyobb derültségére! Hien matrózlányna

A farsangi bulit szervező tánciskola története sokak számára már ismert lehet. A 2007-es Csillag Születikben megismert és megszeretett tánccsoport, a Black Time, egy kellemetlen vita miatt sajnálatos módon elveszítette nevét, így lettek No Comment.

A sulinak ma már 900 diákja van, akik a táncoktatáson kívül, sok egyéb színes programot is kapnak kedvenc iskolájuktól! Ilyen buli volt a mostani farsangi bál is, ahová az iskola tanárai meglepetésként meghívták a tinik kedvenceit. Mikor a jelmezbe öltözött sztárokat felismerték a fiatalok, hatalmas csődület, őrjöngés fogadta őket. A tinisztár Hien matróznak öltözött, de elmondása alapján semmi pénzért sem változtatna pályát, bár egy napig kipróbálná, milyen az élet egy hajón!
Szecsődi Karcsi egy napra kibújt a bőréből és gonosz varázslónak állt. "Nagyon vicces ez a buli, látni a többieket is különböző jelmezekben! Hozzám a gonosz varázsló szerelése áll a legközelebb, ezért is öltöztem annak. Feltett szándékom, hogy ma mindenkit, aki nem kedves velem, békává varázsolok" - mesélte Karcsi nevetve!
A Megasztár szerelmespárja Széles Iza és Gitano erre az estére egymáshoz passzoló öltözéket választottak! Gitano Zorrót, míg Iza az ő feleségét, "Zorrónét" alakította.

"Már évek óta nem voltam farsangi bulin, de most nagyon jól szórakozom. Gyerekkorom szuperhőse volt Zorro, ezért akartam az ő bőrébe bújni. Iza pedig mi más lehetett volna, mint Zorro felesége! Ő ugyan nem szerepelt az eredeti filmben, de mi ma estére megalkottuk az ő karakterét" - viccelődött Gitano "Laci ötlete volt, a Zorróné jelmez, de szerintem is nagyon vicces. Kár, hogy ez a karakter nem szerepelt a filmben, de a következő Zorróban szívesen eljátszanám a szerepét" - mesélte lelkesen Iza

A buli hajnalig tartott, a sztárok a jelenlévő tinik nagy örömére órákon át karaokéztak. Nagyon ütős alkalmi párosok alakultak, az InterYou együttes és Széles Iza közös dala fergeteges hangulatot eredményezett. Az este hatalmas nevetésektől volt a hangos a viccesebbnél-viccesebb jelmezek miatt!



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára