Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Augusztus 04. 14:35, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Alsóörsi tűzpárbaj: nem tudni, kit keresnek

Alsóörsi tűzpárbaj: nem tudni, kit keresnek

Egyelőre nem tudni, kit keresnek nagy erőkkel a rendőrök az Alsóörsön történt lövöldözéssel kapcsolatban, melyben egy 29 éves rendőr és egy 19 éves fiatalember vesztette életét. Az már biztos, hogy nem az ellenőrzésre megállított F

A gyilkosság szerdára virradó éjjel, éjfél körül történt a balatoni községben. A rendészeti szakközépiskolás társával közúti ellenőrzést tartó 29 éves rendőr főtörzsőrmester egy Ford kisautót állított meg. Ekkor - egy másik autóból - valaki több lövést adott le az autóra és a rendőrre.


A főtörzsőrmestert és az autó egyik utasát, egy 19 éves fiatalembert halálos lövés érte. Az autóban ülők közül megsérült még egy 25 éves fiatalember. A gépkocsi másik három utasát előállították.


Az autót, melyből a feltételezés szerint a gyilkos lövéseket leadták, nagy erőkkel kezdték keresni a rendőrök. Alsóörs környékén lezárták az utakat, szigorú ellenőrzésnek vetnek alá minden járművet. Az esettel kapcsolatban a Központi Nyomozó Főügyészség folytat nyomozást.


A másik autóból


Bebizonyosodott, hogy nem az igazoltatott autóból adták le a lövéseket szerdára virradóra Alsóörsön - mondta az üggyel kapcsolatos sajtótájékoztatóján Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán Budapesten. A helyszínelés várhatóan estig eltart Alsóörsön, a szóvivő egyelőre nem erősítette meg azokat az információkat "a nyomozás érdekeire" hivatkozva, hogy egy fekete autót és utasait keresnék az üggyel kapcsolatban. Az igazoltatott autó utasainak, illetve a lelőtt rendőr társának tanúkénti meghallgatása jelenleg tart. Még szerdán szeretnék meghallgatni azt a fiatalembert is, aki az ellenőrzött autóban ült és megsebesült - tette hozzá.

(HavariaPress, hírTV, FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.