Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2010. Február 27. 07:27, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Alulmúlta magát Sebestyén Júlia

Alulmúlta magát Sebestyén Júlia

Négy helyet rontva a 17. helyen zárta a női műkorcsolyázók küzdelmeit Sebestyén Júlia. A 2004-ben első magyar hölgyként Európa-bajnoki címet szerzett versenyző több ugrást is elrontott a kűrje alatt. Pedig a rövid programot követően m

Ha valaki, akkor Sebestyén Júlia tudja, milyen hangulata van egy olimpiának. Neki az idei játékok sorozatban a negyedik. Naganóban 15., Salt Lake Cityben 8., míg Torinóban 18. lett.

Nem sokkal tért el az átlagtól Vancouverben sem. A rövid program után ugyan még a tizenhármas szám mellett szerepelt a neve, ám a befejezésnek tekinthető kűr alatt nem volt igazán meggyőző a produkciója, amit a pontozók is észrevettek. 93,80-at kapott, amellyel összesen 151,26 pontot szerzett. A tizenhetedik helyre volt ez elég Kanadában. A győzelmet a dél-koreai Kim Ju Na szerezte meg, aki fantasztikus kűrt mutatott be, és nagy fölénnyel végzett az első helyen.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.

2020. Május 18. 18:12, hétfő | Sport

Végre újra a valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a fránya COVID okozta kényszerszünet után.