Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2013. Május 17. 08:00, péntek | PR
Forrás: infoGyőr

Amerikai popfesztivál a rock fesztiválon

Amerikai popfesztivál a rock fesztiválon

Különleges musicalbemutatóval indul a Harley-Davidson Fesztivál 0. napja. Június 5-én, a veszprémi Pannon Várszínház bemutatja a legendás hazai zenésdarabot, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról-t.

Az idén 40.évfordulóját ünneplő, a közönség számára számos meglepetést tartogató színmű rendezője Vándorfi László.

„Az alsóörsi Nagyszínpadon ünnepli születésének negyvenedik évfordulóját a rockmusical, amelyet a veszprémiPannon Várszínház mutatat be a 0. napon” – nyilatkozta Dobai Attila, a fesztivál alapítója, főszervezője. A darab DéryTibor azonos című kisregényének 1973-as musicalváltozata. A kisregényt Pós Sándor írta színpadra, zenéjét PresserGábor, dalszövegeit Adamis Anna szerezte.
Az ünnepi produkció különlegessége abban rejlik, hogy a szervezők a közönséget is bevonják az előadáscselekményébe, sőt még a Harley-k is szerepet kapnak.

„Maga a darab négy évtizeddel ezelőtt az amerikai témája miatt volt érdekesség, ám a beleszőtt magyarmondanivaló, az előre vizionált problémák mind a mai napig aktuálissá teszik az üzeneteit. Akkoriban az LGT élőzenéje döbbenetes hatással volt a közönségre, és a mostani előadás is tartogat a közönség számára különlegesízeket.” – mondta Vándorfi László színigazgató-rendező.
Az egyedi bemutató méltó nyitánya a 14. Harley-Davidson Open Road Fest-nek, ahol a 0. napon fellép még GanxstaZolee és a Kártel, a Best of zenekar és még sokan mások.

További információk: www.openroadfest.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 08. 17:25, péntek | PR

Milyen munka vár ma rád Ausztriában?

Ausztria különösen népszerű a magyar munkavállalók között, akik külföldön próbálnak szerencsét. Az viszont örök kérdés, hogy megéri-e az ausztriai munkavállalás és milyen munkák elérhetőek. Mutatjuk!

2020. Május 08. 17:17, péntek | PR

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

A korlátozásoktól függetlenül is nagyon fontos vigyázni magunkra és egymásra, távolságot tartani, ha kimozdulunk otthonról. Ám egyre nehezebb lesz otthon maradni, főleg, hogy végre itt a jó idő.

2020. Április 09. 13:04, csütörtök | PR

A városi autók helyzete az ADAC nyári gumi teszteken

A márciusban elvégzett ADAC lesztek azokra az autósokra is gondoltak, akik kisebb méretű személygépkocsikkal rendelkeznek. Ezek az úgynevezett városi autók mindennap hajtva vannak.