Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Június 11. 07:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Amiben az ETO volt a legjobb

Amiben az ETO volt a legjobb

Érdekes statisztikákat tett közzé a sportnapilap. Megnézve a szezonban esett gólok statisztikáit, csapatunk több adatnál is igen előkelő helyen szerepel.

Csak a tavaszi szezont tekintve a zöld-fehérek szerezték a legtöbb kontragólt, szám szerint 8-at. Ez az adat az egész szezonra levetítve 15, ami szintén az első helyre elég. Tavasszal a Debrecen és a Haladás 7-7, a Videoton 6 gólt szerzett ilyen formában.

Az ETO jobb szélső és középső támadásai bizonyultak elsősorban megállíthatatlannak az ellenfelek számára: 9-9 gól született mindkét helyről, ebben szintén a szezon legjobbja csapatunk. Balról egyébként a bajnok DVSC volt a legeredményesebb.

A fejes gólok tekintetében szintén első helyen végzett az ETO FC, nyolc alkalommal értek a fejjel a labdába gólt érően játékosaink. A jó fejjáték egyébként a védekezésben is meglátszott, hiszen alig kapott csapatunk ilyen formában gólt.

Összességében az ETO 56 gólt szerzett az idény során, és 31-et kapott (a tavaszi mérleg 30-16), a csapat legeredményesebb játékosa pedig Jarmo Ahjupera lett, aki 9 gólig jutott a szezon során. Őt követi Nikola Trajkovic 8, illetve Dudás Ádám 7 találattal. 

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -