Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2013. Január 21. 16:47, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Ámokfutót fogtak el Gyálnál, károsultakat keresnek

Ámokfutót fogtak el Gyálnál, károsultakat keresnek

Eljárást indított a rendőrség egy ámokfutó ellen, aki egy lopott személyautóval menekült Budapestről, és eközben több járműben is kárt okozott. A Gyál közelében elfogott férfit közúti veszélyeztetés bűntettével gyanúsítják -

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a gyáli lakos múlt pénteken késő délelőtt lopott el egy autót a fővárosból, majd a járművel igyekezett mielőbb elhagyni Budapestet a repülőtéri gyorsforgalmi út irányában. A KRESZ szabályait többször is megszegő férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai Vecsésen próbálták megállítani, ő azonban továbbhajtott Gyál felé, több autóst is leszorítva az úttestről.
A szóvivő elmondta: R. A. a menekülése közben közvetlenül is veszélyeztette mások életét, testi épségét, két autóval is ütközött, de senki sem sérült meg. A férfi a második ütközés után a lopott autóval nem tudott azonnal elindulni, egy pillanatra megállt, ekkor fogták el.
A rendőrség szemtanúk, valamint esetleges sértettek, leszorított autósok jelentkezését várja - tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 16:00, hétfő | Kék hírek

Közel 23 millió forintnyi csempészcigivel fogták el őket

A kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható két férfit.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1314 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Szeptember 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Kötözködött, majd orrtörésig fajult a vita

A garázdaság Kaposmérőben egy nyilvános rendezvényen történt a hétvégén.

2021. Szeptember 26. 17:09, vasárnap | Kék hírek

Nem jutott messzire a lopott autóval

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a fiatalnak az ügyében, aki egy autót lopott el Mohácson.