Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Március 06. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: StoryOnline

Amputálni kell Zsa Zsa másik lábát is

Amputálni kell Zsa Zsa másik lábát is

Az orvosok nem tudják megmenteni Gábor Zsa Zsa bal lábát, amiben megszűnt a vérkeringés, így csak a végtag eltávolítása maradt megoldásként.


Kedden szállították ismét kórházba Gábor Zsa Zsát, miután nem érezte a bal lábát. Tegnap még olyan hírek érkeztek róla, miszerint az orvosok küzdenek a végtag megmentéséért, de sajnos nem sikerült helyreállítaniuk a vérkeringést benne. Ezért közölték vele és férjével, Frédéric von Anhalt herceggel, hogy amputálni kell majd a másik lábát is. Zsa Zsa viszont ehhez nem járult hozzá. A férje pedig nem akarja, hogy ezt a műtétet is titokban végezzék el, mint amikor januárban eltávolították a jobb lábát térden alul. Vagyis nem tudnak érte így tenni semmit a doktorok, és a mai nap folyamán haza engedik, amennyiben nem rosszabbodik az egészségi állapota. A beavatkozás nélkül viszont alaposan lecsökkentek a magyar születésű legenda túléli esélyei. Az orvosok sem mernek pontosan tippelni, de azt mondták valószínűleg nem éri meg a következő évet az operáció nélkül a kilencvennégy esztendős sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.