Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2013. Október 28. 13:32, hétfő | Külföld
Forrás: velvet.hu

Angelina Jolie szerint büdös Brad Pitt

Angelina Jolie szerint büdös Brad Pitt

Az újabban rövidhajú Brad Pitt úgy döntött, lemond a hagyományos mosakodási módszerekről és állítólag a citrom, a víz és az almaecet kombinációjából készült szerrel mosakszik, mert úgy gondolja, ez a fajta tisztálkodás jobb a környezet számára – írja a Female First.

"Brad azt mondta, mindig elolvassa a szappanok – különösen az antibakteriális szappanok – összetevőit, és úgy gondolja, a benne lévő méreganyagok nem csak bolygónkra nézve ártalmasak, hanem meggyorsítják az öregedést is" – mondta a színész egy jólértesült ismerőse.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 20. 09:50, szerda | Külföld

Az ENSZ-t kritizálta Zelenszkij

Az ENSZ Közgyűlésének terme sok háborút látott már, de a szervezet nem bizonyult aktív védelmezőnek agressziók esetében - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az ENSZ 78. ülésszakán elmondott beszédében kedden.

2023. Szeptember 20. 06:00, szerda | Külföld

Szlovákia sem szünteti meg a gabonaimport korlátozását

Az ukrán gabona behozatalára vonatkozó korlátozások fenntartása miatt a Kereskedelmi Világszervezethez (WTO) beadott ukrán panasznak nincs jogalapja, Szlovákia nem szünteti meg az embargót

2023. Szeptember 20. 06:00, szerda | Külföld

Bild: a német belügyminiszter szavazati jogot adna a menekülteknek

Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter szavazati jogot adna a Németországban élő külföldieknek - írta a Bild című német lap kedden a szociáldemokrata párt (SPD) Hessen tartományi szervezetének választási programja alapján.