Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2013. Szeptember 22. 17:46, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Angelina Joliet a vér izgatja fel

Angelina Joliet a vér izgatja fel

A furcsa, vagy épp meglepő szokásokból nincs hiány a sztárvilágban sem. Van aki gusztustalan szépítőszereket használ, más betegesen vonzódik a vérhez, de akad aki a bizarr szexet kedveli.

A storyonline.hu sorozatának következő szereplője, Angelina Jolie, aki manapság ünnepelt színésznő és tisztességes családanya. Ez azonban nem volt mindig így. 14 évesen például otthagyta a színi tanodát és abban bízott, hogy temetkezési vállalkozó lesz.

Bár ma a világ egyik legszebb nőjének tartják, gyerekkorában sokan csúfolták azért mert sovány volt és szemüveges. Ebben az időben kezdte el magát megvagdosni és valószínűleg ekkor alakult ki beteges vonzódása is a késekhez. Később azt sem titkolta el, hogy rettentően felizgatja a vér látványa.

Cikk folytatása..

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).