Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2010. Január 04. 08:10, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Anikónak bejön István

Anikónak bejön István

Újabb híresség vallotta meg a StoryOnline-nak, hogy bejön neki az RTL Klub Csillag születik című műsorának nyertese, Tabáni István. Ezúttal Molnár Anikó mondta el érzéseit és véleményét az újdonsült énekessel kapcsolatban.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, nemrég Benkő Dániel egyik feleségjelöltje, Kontra Kata mesélt arról, nagyon bejön neki az egykori teremőr. Sajnos Kata és István találkozása nem jött létre, ám mint kiderült, nem a fiatal lány az egyetlen celeb, akit magával ragadott István.

Molnár Anikótól megtudtuk, ő is szívesen találkozna a Csillag Születik nyertesével, aki, mint férfi is tetszik neki. Az egykori villalakó a kezdetektől fogva Tabáni Istvánnak szurkolt, akinek kettőssége teljesen lenyűgözte. Anikó úgy véli, éppen amiatt szerethetik annyian Istvánt, mert képes a színpadon 180 fokos fordulatot venni és teljesen megnyílni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence 


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?