Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2016. Április 07. 10:45, csütörtök | Helyi
Forrás: V, fotó: Antonia Vai honlapja

Antonia Vai lemezbemutató koncert április 9-én a Rómerben!

Antonia Vai lemezbemutató koncert április 9-én a Rómerben!

Tavasszal közös lemezbemutató turnéra indul Antonia Vai és a Muriel!

A svéd-magyar soul díva és a formabontó rockzenekar találkozása különleges hangulatot és felejthetetlen koncertélményeket ígér.

Leonard Cohen és Nina Simone zenei unokája huszonöt éves svéd lány, aki újabban Budapesten él és üdítően különbözik a hideg skandináv popzenei paradigmától: amit csinál, az minden elektronikát nélkülöző, meleg, akusztikus soul- és folkelemekkel dolgozó singer-songwriter-pop” - írták róla aPesti Est-ben 2013-ban.

Antonia Vai Svéd/Magyar énekes, zenész és zeneszerző. Stockholmban született és nevelkedett, majd 2013-ban költözött Budapestre, hogy kipróbálhassa magát a hazai zenei világban.

Antonia gyermekkora óta ír dalokat, zongorázik és gitározik. Már fiatalon elkezdte saját dalait énekelni és felvenni, először csak saját szobája falai közt adta elő dalait, majd 2007-ben először színpadra állt egy kis stockholmi bárban. Azóta egy rövid londoni kitérő után a Magyar zenei kultúrát színesíti. Zenéjét remekül egészíti ki kissé rekedtes, mély érzelmeket kavaró hangja. Dalai szövegközpontúak, a személyiségre építenek.

Az országos turné állomásai, ahol bemutatkozik AntoniaTightrope EP-je, illetve a Muriel Fountain of fun című nagylemeze, a következők: Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Mezőkövesd. Találkozunk a lemezbemutató koncerten április 9-én a Rómerben!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.