Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2011. Szeptember 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett a házasságtörő szépség

Anya lett a házasságtörő szépség

Claudia Schiffer csemetéi féltestvért kaptak, miután apjuk szerelemgyerekét megszülte January Jones.

Hamarosan megtudhatjuk véglegesen, hogy ki is lehet January Jones gyermekének az apja. Kedden ugyanis a szőke szépség életet adott fiának, és amint megmutatja a világnak, látni fogjuk, hogy kire hasonlít az apajelöltek közül. Bár az X-Men: Az elsők című film összes férfi készítője esélyes, így alaposan meg kell majd vizsgálni a kis Xander Dane vonásait, hogy a beazonosítás sikeres legyen. Egyelőre azonban csak annyit tudni a piciről, hogy teljesen egészséges gyönyörű mamájával egyetemben, és már otthon is vannak.

A hivatalos aparejtély ellenére, gyakorlatilag nyílt titok, hogy Matthew Vaughn az, aki összeszűrte a levet January-val a legutóbbi X-Men film felvételein. Matt pedig nemcsak zseniális rendező, de egyben Claudia Schiffer férje is, vagyis sikerült megcsalnia a világ egyik legtökéletesebb nőjét. Bár erre furcsa mód nem ment rá a házassága, mivel az egykori szupermodell hajlandó volt szemet hunyni a félrelépés felett.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 13:58, hétfő | Bulvár

15 éve Jóban-Rosszban

A sorozat stábja egy jó nagy tortát is elfogyasztott ennek örömére. Madár Veronika színésznő is megemlékezett arról az Instagramon, hogy január végén 15 éves lett a Jóban Rosszban című magyar sorozat.

2020. Január 27. 13:34, hétfő | Bulvár

Lebukott Muri Enikő zaklatója, aki rendőrnek adta ki magát

Rendőrnek kiadva magát, hetekig zaklatta egy rajongója Muri Enikőt. Az énekesnő nagyon megijedt a férfitól, feljelentést is tett.

2020. Január 27. 12:09, hétfő | Bulvár

Tíz előadóval kezdődik A Dal 2020 műsor

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

2020. Január 27. 12:05, hétfő | Bulvár

Freddie-vel, Rókusfalvy Lilivel és tíz előadóval jön A Dal 2020

Szombaton tíz produkció látható A Dal 2020 első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.