Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Szeptember 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett a házasságtörő szépség

Anya lett a házasságtörő szépség

Claudia Schiffer csemetéi féltestvért kaptak, miután apjuk szerelemgyerekét megszülte January Jones.

Hamarosan megtudhatjuk véglegesen, hogy ki is lehet January Jones gyermekének az apja. Kedden ugyanis a szőke szépség életet adott fiának, és amint megmutatja a világnak, látni fogjuk, hogy kire hasonlít az apajelöltek közül. Bár az X-Men: Az elsők című film összes férfi készítője esélyes, így alaposan meg kell majd vizsgálni a kis Xander Dane vonásait, hogy a beazonosítás sikeres legyen. Egyelőre azonban csak annyit tudni a piciről, hogy teljesen egészséges gyönyörű mamájával egyetemben, és már otthon is vannak.

A hivatalos aparejtély ellenére, gyakorlatilag nyílt titok, hogy Matthew Vaughn az, aki összeszűrte a levet January-val a legutóbbi X-Men film felvételein. Matt pedig nemcsak zseniális rendező, de egyben Claudia Schiffer férje is, vagyis sikerült megcsalnia a világ egyik legtökéletesebb nőjét. Bár erre furcsa mód nem ment rá a házassága, mivel az egykori szupermodell hajlandó volt szemet hunyni a félrelépés felett.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 08:17, szerda | Bulvár

Megint ugyanaz lett Magyarország legerősebb márkája

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.