Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Május 02. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett Mariah

Anya lett Mariah

Tegnap megszületettek Mariah Carey és Nick Cannon ikrei, még boldogabbá téve a sztárpár életének legfontosabb dátumát.

Április utolsó napja még különlegesebb lesz ezentúl Mariah Carey és férje, Nick Cannon életében. Ugyanis ez a dátum már nemcsak a házassági évfordulójukat jelöli, hanem gyermekeik születésnapját is. Mindezt pedig csak a természetnek köszönhetik, nem mesterségesen intézték úgy, hogy szombaton jöjjenek világra ikreik, amikor egybekelésük harmadik esztendejét ünnepelték. A negyvenkét éves díva éjfél után adott éltet ikreiknek, a kislány és kisfiú is teljesen egészséges. A nevüket azonban egyelőre nem árulták el a szülők. A világra jöttük után azonban azonnal szembesültek a babák a mama művészetével, mert meghallgatta a család közösen a We Belong Together című Carey klasszikust. Majd békésen végigszundikálták, amint anya és apa újra megerősítik a házassági fogadalmaikat, ott helyben a kórházban, egy odarendelt pap előtt. Vagyis a Carey-Cannon páros boldogabb nem is lehetne. A világ pedig szintén hálás, hogy az ikrek megszületése után már nem kell terhességet elcsúfító vetkőzéseket látnia tőlük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.