Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2012. Május 09. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Anyagi gondokkal küzd Esztergályos Cecília

Anyagi gondokkal küzd Esztergályos Cecília

Nemsokára betölti a hetvenet, ám a mai napig fáradhatatlan Esztergályos Cecília. A színésznő pénzügyi gondjai enyhítésére új vizekre evezett.

Esztergályos Cecília önálló stand up comedyjével járja az országot, árulta el a TV2 Mokkájában. A 69 éves színésznő azt sem tagadta, anyagi gondok miatt állt bohócnak, ugyanis új bevételi források után kellett néznie, hogy egyenesbe tudjon jönni.

Cecília elmondta, hogy műsora az eddigi életéből építkezik, és bízik benne, hogy amikor színpadra áll, jókedvre deríti az embereket. "Ha látom, hogy valaki szomorú, megviccelem" - mesélte, és hozzátette, fontos számára, hogy mindig reflektáljon a közönségre.

A színésznő arról is mesélt, hogy bár saját darabjain kívül négy előadásban játszik, fix állás híján ki kellett találnia valamit. "Amíg volt biztos munkám, az megadta az alapot ahhoz, hogy befizessem a csekkeket" - emlékezett vissza . A Família Kft. egykori főszereplője elárulta, még a határon túl is vállal fellépéséket, azt azonban hozzátette a stand upra egyébként jellemző politizálás szigorúan mellőzi műsorából.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.