Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 04. 06:52, szerda | Bulvár

Anyai örömeiről ír blogot Tóth Gabi

Anyai örömeiről ír blogot Tóth Gabi

Blogot vezet az egykori megasztáros énekesnő, zsűritag, aki vadóc évei után megnyugodni látszik, boldog kismama. Első posztjában izgalmas, őszinte, máshol nem olvasható történeteket mesél a csalad.hu-n.

„Amikor elhatároztam, hogy blogot írok, azt is megfogadtam, hogy kendőzetlenül őszinte leszek. Nem szeretnék mismásolni, annak nem sok értelmét látom. Így persze előfordulhat, hogy néha olyan dolgot is leírok, és/vagy olyan formában, ami sokaknak nem tetszik, de hiszem, hogy másoknak (és ők lesznek többen) megnyugvást adnak majd a soraim, és rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül az érzéseikkel" – kezdte első blogbejegyzését Tóth Gabi.

„31 éves koromig abban a tudatban éltem, hogy nekem – természetes úton – nem lehet gyermekem. Ehhez képest itt álltam egy viszonylag frissnek mondható kapcsolatban, egy pozitív terhességi teszttel a kezemben, amin olyan erősen látható volt mindkét csík, hogy szinte világított. Örültem? Hát persze! Megijedtem? Naná! Elbizonytalanodtam? Nagyon!" – áll a szövegben.

Első posztjában izgalmas, máshol nem olvasható történeteket mesél az eljegyzéséről Krausz Gáborral, egy szendvicsről, amelyet úgy megkívánt, mint soha előtte semmit, terhességi tesztről, a nagy pillanatról, a hormonális változásról.

A poszt itt található: https://csalad.hu/csaladban-elni/a-teszt

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Gabi - Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban