Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Május 21. 16:07, kedd | Belföld

Ápolóra támadt egy makói férfi

Ápolóra támadt egy makói férfi

A makói férfi bement az egyik helyi háziorvosi rendelőbe, hogy gyógyszereket írasson fel magának. A nyugtatókat sem az orvos, sem az ápoló nem akarta felírni, ezután ragadta meg az ápoló nyakát.

A férfi tavaly júniusban tért be az egyik makói háziorvosi rendelőbe, hogy nyugtatókat írasson fel magának. Mivel az azt megelőző héten már kapott gyógyszert, az orvos nem volt hajlandó neki újra felírni. Emiatt a férfi ingerült lett és összeveszett az ápolóval. Később egy mankóval hadonászott fenyegetően, majd megragadta az ápoló nyakát és fojtogatni kezdte.

Az ápolónak zúzódásos, 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és könnyű testi sértéssel vádolja a férfit. Az ügyben a Makói Járásbíróságon döntenek majd.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 16:47, hétfő | Belföld

15 métert repült egy biciklis, miután elgázolták

Egy biciklis nő életveszélyesen megsérült, amikor elütötte egy autó a 44-es főúton Békésszentandráson.

2019. Június 24. 16:01, hétfő | Belföld

Emelkedik a benzin és a gázolaj ára szerdán

2019. Június 24. 15:12, hétfő | Belföld

Beszakadt a tető egy balatonföldvári építkezésen, többen megsérültek

Hétfőn délelőtt fél 11-kor egy balatonföldvári építkezésen beszakadt a tetőszerkezet, és öt emberre rázuhant. Mindegyiküket kórházba kellett vinni.

2019. Június 24. 15:00, hétfő | Belföld

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán.