Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 25. 14:23, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Arcon lőttek egy férfit Sopronban

Arcon lőttek egy férfit Sopronban

Vitájukat akarta tisztázni, gáz-riasztó fegyverrel arcon lőtték.

A rendőrség ügyeletét július 24-én 17 órakor egy férfi értesítette arról, hogy Sopronban az utcán gáz-riasztó fegyverrel arcon lőtték. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 33 éves bejelentő gépkocsijával ismerőse lakására ment, hogy vitás ügyét vele rendezze. A lakásban tartózkodó 32 éves férfi, annak 28 éves barátja és látogatójuk között a ház előtt kialakult szóváltás dulakodássá fajult, melybe egy 21 éves nő is bekapcsolódott. S. Péter beismerte, tartási engedéllyel nem rendelkezik, védekezésből lőtt rá a riasztófegyverrel S. Józsefre, mert az késsel támadt rá.

A Soproni Rendőrkapitányság a három férfi és a nő ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A rendőrök az elkövetéskor használt gáz-riasztó fegyvert egy kapualjban elrejtve megtalálták, a házkutatás során egy 30 cm pengehosszúságú vadászkést és egy 80 cm-es baseballütőt lefoglaltak.

Címkék: fegyver, lövés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.