Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2013. Június 13. 08:45, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Árvíz - Töltötték, most ürítik a homokzsákokat a fogvatartottak Győrben

Árvíz - Töltötték, most ürítik a homokzsákokat a fogvatartottak Győrben

Fogvatartottak is részt vettek az árvíz elleni védekezésben Győrben.

Szalai Tímea elmondta: négy napon át több tízezer homokzsákot töltöttek meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottjai a börtön udvarán. Váltott műszakokban 46 önként jelentkező végezte a munkát. Pénteken, az árvíz legkritikusabb időszakában egész éjjel dolgoztak. Most a zsákok ürítésében vesznek részt.Megjegyezte: a börtönben elhelyezettek négyötöde előzetes letartóztatását tölti, ezért választották foglalkoztatásukra a kapukon belüli helyszínt.

Címkék: árvíz, homokzsák

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.